Incident grav în Defileul Jiului. Un bărbat a murit după ce un bolovan i-a căzut peste maşină

Un incident grav s-a petrecut, duminică, în Defileul Jiului. Şoferul unui autoturism a murit după ce un bolovan s-a desprins de pe un versant şi a căzut peste maşină.

02 oct. 2022, 15:44
Incident grav în Defileul Jiului. Un bărbat a murit după ce un bolovan i-a căzut peste maşină

Incident grav în Defileul Jiului. Un bolovan a căzut peste un autoturism, un bărbat în vârstă de 56 de ani fiind scos în stop cardio-respirator din maşină.

Incident grav în Defileul Jiului. Şofer resuscitat după ce a fost lovit de un bolovan

Citeşte şi VIDEO: Incredibil! Cetățean din București, aproape să fie ucis de o ambulanță care circula cu viteză pe linia de tramvai, fără semnalele acustice

Incidentul s-a petrecut duminică după amiază, pe drumul naţional 66, în Defileul Jiului. Potrivit primelor informaţii, bolovanul s-a desprins de pe un versant, a căzut peste un autoturism şi a trecut prin parbriz. Şoferul a fost scos în stop cardio-respirator din maşină.

„Un bolovan a căzut de pe versant pe un autoturism aflat în trafic, prin parbriz. Şoferul este inconştient, fiind efectuate manevre de resuscitare asupra sa”, transmit poliţiştii.

Din păcate, medicii nu au mai reuşit să-i salveze viaţa bărbatului de 56 de ani.

În aceeaşi maşină, pe scaunul din dreapta se mai afla o femeie. Din fericire, aceasta nu a fost rănită. Circulaţia în zonă a fost complet blocată.

La faţa locului au intervenit salvatori de şa ISU Gorj şi ISU Hunedoara.

Citeşte şi Momente de panică pe aeroportul din Suceava. Pasagerii unui avion blocat pe pistă au început să leşine