Copos: Coman rămâne la Rapid, chiar dacă suporterii mi-au cerut să-l dau afară

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, spune că Dănuţ Coman rămâne portarul echipei giuleştene chiar dacă reprezentanţii suporterilor i-au cerut să îl dea afară în urma conflictului de la finalul partidei cu Concordia Chiajna.

RomaniaTV.net
19 mart. 2012, 21:29
Copos: Coman rămâne la Rapid, chiar dacă suporterii mi-au cerut să-l dau afară

Dacă suporterii pun condiţia ca Dani Coman să plece atunci vor rămâne singuri. Noi nu vrem să ne autodistrugem. Ei ar trebui să îl înţeleagă. Coman rămâne portarul Rapidului, e unul dintre cei mai buni portari ai României. Dacă va fi sau nu titular asta va decide antrenorul. Dar el categoric rămâne în lotul nostru„, a declarat George Copos agenţiei Mediafax.

Oficialul rapidist a adăugat că gestul nervos al lui Dănuţ Coman de a arunca o sticlă spre galerie în finalul partidei de vineri se explică prin problemele familiale cu care se confruntă în această perioadă portarul. „Suporterii Rapidului sunt oameni speciali, unici în România şi poate în Europa, dar ei nu au ştiut de problemele lui Dani Coman. El traversează o perioadă dificilă, are tatăl grav bolnav de ciroză, iar ce s-a întâmplat la acel meci a fost o descărcare nervoasă. Deşi trece prin aceste probleme, Coman a strâns din dinţi şi a intrat în poartă. E cu totul nedrept ce i se întâmplă. El regretă foarte mult gestul de atunci, suporterii ar trebui să îl înţeleagă„, a menţionat George Copos.

Conducerea administrativă şi tehnică a FC Rapid s-a întâlnit, luni seară, cu liderii suporterilor la stadionul Giuleşti – Valentin Stănescu pentru a rezolva conflictul dintre fani de o parte şi jucători şi antrenor de cealaltă parte.

La finalul întâlnirii niciun oficial al FC Rapid nu a dorit să facă declaraţii.

Portarul Dănuţ Coman a intrat într-un conflict cu suporterii rapidişti, în minutul 83 al partidei cu Concordia Chiajna, după ce a fost înjurat în mai multe rânduri de aceştia. Galeria rapidistă, nemulţumită de jocul echipei, a început să îl înjure pe portar, care a răspuns nervos, pentru ca în cele din urmă să aruce cu o sticlă de apă spre suporteri.

În acel moment fanii au izbucnit şi au scandat: „Afară, afară din Giuleşti” şi au adresat injurii portarului şi familiei acestuia. Până la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit şi înjurat.

Suporterii rapidişti au cerut demisia antrenorului Răzvan Lucescu, la finalul partidei, nemulţumiţi de prestaţia jucătorilor grupării bucureştene în acest meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Galeria prezentă la meciul de la Chiajna a scandat, de asemenea, ironic: „Să vină banii, să vină banii la băieţi” şi „Ruşine, ruşine să vă fie”.

Formaţia Rapid a fost învinsă, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XXI-a a Ligii I.