Corina Caciuc este însărcinată în două luni! Iubita lui Laurențiu Reghecampf a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf trec prin clipe minunate. Cei doi vor deveni părinți în curând, pentru a doua oară.

25 sept. 2023, 23:39
Corina Caciuc este însărcinată în două luni! Iubita lui Laurențiu Reghecampf a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică
Corina Caciuc este însărcinată în două luni

Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf vor deveni părinți în curând, iar ea va aduce pe lume cel de-al doilea copil în doar câteva luni. Dacă la început vestea nu a fost confirmată, acum lucrurile sunt clare. Corina Caciuc este însărcinată în două luni și a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică.

Citește și: Probleme în cuplul Reghecampf – Corina Caciuc. Antrenorul nu şi-a luat iubita însărcinată la arabi: „A fost deranjată”

Cei doi formează o familie fericită, mai ales după ce în viața lor a apărut primul lor fiu, Liam. Iubita lui Reghecampf a anunțat subtil că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Corina Caciuc a păstrat secretul până la ziua aniversării celebrulu antrenor, când a anunțat cu ajutorul unei imagini pe Instagram că este însărcinată, în dreptul căreia a scris „1+1=4”.

Niciunul dintre ei nu a făcut vreo declarație în acest sens, dar veste a a fost confirmată, după ce Corina Caciuc a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică, de cei de la dnamedia.ro.

Citește și: EXCLUSIV| Prima reacție a Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil! ”Să îi dea Dumnezeu putere să poată să îi și crească”

Iubita antrenorului a fost surprinsă în timp ce ieșea de la clinică, îmbrăcată cu haine largi și lejere, iar în mâini avea niște documente, despre care putem să credem că sunt de la medic.

Aceasta a făcut o vizită la medic pentru analizele de rutină și s-a asigurat că sarcina ei evoluează în direcția dorită. În acest moment, aceasta este însărcinată în 2 luni, astfel că Laurențiu Reghecampf va deveni tată, din nou, în primăvara anului viitor, așa cum s-a întâmplat și în cazul primul lor băiețel.


Calendar 2024
Calendar 2024