Corina Chiriac, despre regulie pe care le respectă cu strictețe atunci când vine vorba de prietenie: „Nu e bine să spui secretele tale”

Corina Chiriac a învățat cum să își gestioneze relațiile de prietenie, fiind extrem de atentă în fața cui își deschide sufletul.

09 iun. 2023, 12:36
Corina Chiriac, despre regulie pe care le respectă cu strictețe atunci când vine vorba de prietenie: „Nu e bine să spui secretele tale”
Corina Chiriac, despre relațiile de prietenie

Ajunsă la vârsta de 73 de ani, Corina Chiriac spune că a învățat foarte multe despre relațiile de prietenie și despre cât de mult e cazul să se deschidă în fața oamenilor, atunci când vine vorba despre viața personală.

Artista spune că a fost trădată de prieteni de mai multe ori, iar din această cauză a ales să păstreze distanța și să nu mai dezvăluie secretele sale.

„Ca să nu fi trădat înseamnă că nu e bine să spui secretele tale, iar atunci nu are cine să te trădeze. În general în viața noastră e foarte greu să ai niște secrete. Viața noastră e publică chiar și acasă, am vecini, am șoferi de taxi care mă iau, nu e ca și cum vai am ascuns un elefant în sufragerie și nu a aflat nimeni de el.

Sunt oameni care indiferent din ce motiv se trezesc criticându-te și nu întotdeauna în locuri cele mai utile. Prietenul e cel care ține o distanță agreabilă față de tine și tu față de el, ca să ne referim la cea mai simplă relație de prietenie”, a declarat Corina Chiriac, potrivit spynews.ro.

Citește și: Corina Chiriac, despre rivalitatea dintre ea și Angela Similea: „Publicul este un monstru sacru”

Vedeta consideră că prieten este cel cu care îți face plăcere să te întâlnești, să stai de vorbă și nu neapărat să îi împărtășești toate problemele tale.

„Un prieten este un om cu care îți face plăcere să te întâlnești, cu care nu îl îngreunezi neapărat cu poverile tale, nu e neapărat umărul pe care trebuie să plângi, dar un prieten în ziua de astăzi, având în vedere că toți suntem alergați și obosiți, este un om care îți zâmbește când te vede, iar asta e mare lucru.

Există prieteni din copilărie pe care îi avem toți și pe care îi păstrezi toată viața, ferească Dumnezeu, din generația mea încep să mai plece dincolo, există prieteni pe care ți faci la adolescență sau în prima tinerețe.

Din păcate, din generația noastră acei prieteni au emigrat de mult timp, unii s-au întors, unii nu. Grație internetului am luat legătura unii cu alții prin intermediul rețelelor de socializare. Există prieteni pe care ți faci în profesie, între colegi, cu unii te împrietenești mai ușor, cu alții mai greu”, a mai spus Corina Chiriac.

Citește și: Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Secretul vedetei a ieșit la iveală

Este prietenă de aproape 30 de ani cu Marina Almășan, despre care are numai cuvinte de laudă.

„Ne cunoaștem din anii 90 și o admir pe Marina Almășan pentru extraordinara tenacitate și activitate pe care o depune, faptul că este un termen care mie nu mi se pare potrivit în cazul ei, că se reinventează.

Ea nu se reinvetează, ea e Marina Almășan, e o femeie deșteaptă, o femeie activă, care a creat multe emisiuni de televiziune, a învățat televiziune și presa de bună calitate, o admir, îmi place cum scrie, are un stil cu totul diferit de al meu, eu mă îndrept spre alt stil, mai romantic, ea e ‘miștocară’ și are un umor care îți face plăcere la orice moment din zi”, a mai spus aceasta.