Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Secretul vedetei a ieșit la iveală

Corina Chiriac este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. De-a lungul timpului, cântăreața a fost un etalon de frumusețe pentru majoritatea femeilor din România. La cei 73 de ani ai săi, Corina Chiriac arată impecabil, iar foarte multă lume se întreabă cum reușește să se mențină în formă.

23 mai 2023, 23:57
Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Secretul vedetei a ieșit la iveală
Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Secretul vedetei a ieșit la iveală

Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață. Recent, artista a dezvăluit care este ritualul său pe care îl face în fiecare dimineață.

Citește și Corina Chiriac, dezvăluiri despre problemele de sănătate. A fost operată de urgenţă: „Cel mai mult m-a credinţa”

Ritualul pe care Corina Chiriac îl urmează cu sfințenie în fiecare dimineață

„Nu aș putea spune (n.r. că are un ritual). Dimineața îmi fac o cafea și îmi citesc știrile pe laptop. Cam ăsta ar fi ritalul, bineînțeles dacă am treburi importante renunț la acest ritual și mă ocup de ceea ce este prioritar. Oricum dimineața, cum în luna mai e frumos afară, e soare, ne bucurăm de fiecare zi”, a mărturisit Corina Chiriac, la Antena Stars.

Corina Chiriac a mărturisit că se pricepe să facă aproape orice, chiar și lucruri pe care foarte multă lume le consideră ca fiind de bărbați.

„Eu mă ocup, așa, cu o șurubelniță câteodată. De exemplu, crătițele astea noi sunt foarte frumoase, au coada prinsă cu un șurub, care în timp se mai lasă și atunci nu e nevoie să chemi pe cineva pentru asta. (…) Eu sunt dintre cei bucuroși să învețe câte ceva care trebuie refăcut la repezeală”, a mai spus artista.

Deși ne-a bucurat inimile zeci de ani, Corina Chiriac a ajuns să-şi ducă traiul de pe o zi pe alta.

Artista are o pensie ridicol de mică, deşi are în spate o carieră de peste 50 de ani. Trăiește cu grija zilei de mâine, pentru că pensia îi ajunge doar pentru strictul necesar. Artista spune, însă, că nu se dă bătută în faţa greutăţilor vieţii şi face tot ce ţine de ea să se descurce cât mai bine.

În pofida greutăţilor, artista spune că va iubi în continuare viaţa şi acesta este şi sfatul pe care îl dă oamenilor. Îndrăgita interpretă este de părere că, oricâte provocări ţi-ar oferi viaţa, ea trebuie abordată cu „un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber.

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie…  Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat artista pentru revista Formula As.

În ciuda faptului că artista a avut cu adevărat o viață de poveste, cu iubiri împlinite dar și decepții, în prezent, la 73 de ani, este singură. Nu îi este, însă, urât. Cărţile i-au devenit cele mai bune prietene şi se bucură nespus de compania lor.

”Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creea­ză plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lu­cruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pi­sicile şi porumbeii din cartier. Acest lucru face par­te din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua în­tr-un mod benefic. Însă, cele mai impor­tante sunt preocupările intelec­tua­le: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează”, a mai spus Corina Chiriac.

Citește și Corina Chiriac îşi duce traiul de la o zi la alta. Are o pensie ridicol de mică: „Dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie”