Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, decizie şoc. Ce vrea să facă celebrul artist în viitorul apropiat

Cornel Constantiniu, decizie surprinzătoare pentru vacanța de vară. Solistul, diagnosticat de 20 de ani cu maladia Parkinson, își va vizita nepoții în Germania acolo unde va ajunge cu avionul. Ani la rând intepretul a ales să se deplaseze doar cu mașina, din cauza afecțiunii de care suferă.

19 iun. 2018, 13:48
Cornel Constantiniu, bolnav de Parkinson, decizie şoc. Ce vrea să facă celebrul artist în viitorul apropiat

Cornel Constantiniu (73 ani) are planuri mari pentru vacanţa de vară, scrie click.ro. Solistul, care în anii ’70 făcea furori cu albumul „Cântec de iubire”, va pleca în Germania, împreună cu soția sa, Domnița, pentru a-și vedea urmașii. Până acum, interpretul a evitat să călătorească cu avionul, aşa că a circulat în străinătate doar cu maşina. Bolnav de Parkinson de peste 20 de ani, Cornel Constantiniu a mai fost în Germania anul trecut, de ziua sa de naștere, în luna aprilie.

Citeşte şi Cornel Constantiniu, salvat de Gigi Becali. Gestul uriaş făcut de patronul Stelei VIDEO

Acum, el și-a luat bilet de avion, iar în iulie va zbura către nepoții săi. Alexandru, fiul artistului şi soţia sa, Teodora, sunt stabiliți de ani buni în Germania. Ei au împreună 3 copii: Paul Christian (6 ani), Ana (4 ani) şi Matei Nicolae, de doi ani și patru luni. Cornel Constaniniu și Domnița Constantiniu mai au un fiu, Mihăiță, care are doi băieţi: unul de 5ani şi altul de 2 ani și 8 luni. „Plecăm în iulie, deja am cumpărat biletele de avion. Cornel este bine, dar nu e nici o schimbare, nu iese din casă. Duminică (17 iunie) am fost la Petre Geambașu la Săftica, în aer liber. Îi face bine lui Cornel să stea la curte, iar cu Petrică e prieten de ani de zile”, ne-a spus Domnița Constantiniu.