Cornel Galeş, înmormântat alături de Ileana Ciuculete. Fiica lui nu a venit să-l conducă pe ultimul drum

Publicat: Joi, 12 Decembrie 2019 10:27 // Actualizat: Joi, 12 Decembrie 2019 14:37 // Sursa: romaniatv.net

Cornel Galeș a fost înmormântat astăzi. Alături i-au fost câțiva prieteni și Viviana, femeia care i-a fost aproape după moartea Ilenei Ciuculete. Sigura fiică a lui Galeș a fost doar la priveghi, nu și la înmormântare, iar fratele lui nu a vrut să-l conducă pe ultimul drum. 

Cornel Galeş a fost înmormântat joi la Cimitrirul Străuleşti 2. Fiica lui Cornel Galeș a fost aseară târziu la priveghi, însă nu a vrut să mai vină la înmormântare. Cei doi nu aveau o relație apropiată, Galeș și-a părăsit fiica în urmă cu 27 de ani.

În schimb, fratele lui Cornel Galeș nu a vrut să-l vadă nici mort. Cei doi nu-și mai vorbeau de ani buni, după ce Cornel și-a acuzat fratele că i-a ascuns vestea morții tatălui lor. Cornel Galeș a fost inmormântat lângă iubirea vieții lui, Ileana Ciuculete.

Cornel Galeş a murit pe 30 noiembrie, în jurul orei 18:00, într-un accident rutier petrecut în apropiere de Valencia. Un prieten de-ai lui Cornel Galeş a povestit cum s-a produs accidentul.

"A făcut un sens giratoriu şi acolo, la intrarea în autostradă, s-a speriat, sau cine ştie ce s-o fi întâmplat. S-a lovit de balustrada din stânga, apoi maşina a fost proiectată în dreapta. Impactul a fost devastator pentru el. A ieşit prin trapă, nu purta centura de siguranţă, a murit pe loc. Piciorul era secţionat, avea capul zdrobit, nu îl mai recunoşteai", a povestit amicul lui Cornel Galeş pentru wowbiz.ro.

După accident, Cornel Galeş a fost dus la Spitalul Clinic din Valencia. "Medicii spanioli i-au reconstruit capul. L-au pus în sicriu, noi, prietenii, l-am vizitat acolo şi ne-am recules, nu ne-au lăsat mai mult de o jumătate de oră să stăm la spital. Apoi, am aranjat ca sicriul să fie dus la o firmă de pompe funebre, care se ocupă de repatrierea cadavrului", a mai spus amicul lui Galeş.

Citeşte şi: Detalii HORROR despre accidentul în care a murit Cornel Galeş. Cei doi pasageri care au supravieţuit fac DEZVĂLUIRI ŞOCANTE

Cornel Galeş îşi refăcuse viaţa în Spania după moartea Ilenei Ciuculete, alături de Viviana Mantoiu. Se despărţise de aceasta cu puţin înainte să moară. Chiar Viviana a fost cea care s-a ocupat de înmormântarea lui Cornel Galeş. Numai pentru repatrierea trupului lui Cornel Galeş în România a plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București.

Citeşte şi: Suma imensă plătită de fosta iubită a lui Cornel Galeş ca să aducă în ţară trupul neînsufleţit. Când şi unde are loc înmormântarea

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Cornel Gales Cornel Gales inmormantat sot Ileana Ciuculete
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
23 Jan
noapte 0 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H