Cornel Galeş s-a logodit cu Viviana la biserică înainte să moară. Primele imagini FOTO

Cornel Galeş şi Viviana Măntoiu s-au logodit la biserică, în urmă cu aproximativ doi ani, semn că cei doi îşi programaseră şi nunta. Din păcate, bărbatul a decedat anul trecut, în Spania, în urma unui accident rutier.

01 iun. 2020, 04:18

Cornel Galeş şi Viviana Măntoiu s-au logodit pe 14 martie 2017, la biserică, într-un cadru restrâns. Cei doi nu erau căsătoriți și la Starea Civilă, dar relația lor a fost la un pas de căsătorie. Au dorit mai întâi binecuvântarea preoților, în fața altarului, pentru că au considerat că acest lucru este mult mai important pentru sufletul lor, dar nu au mai apucat să se căsătorească și la Starea Civilă.

Ce a făcut cu adevărat Cornel Galeş în ultimele ore de viaţă. Abia acum s-a aflat: „Nu se ducea spre restaurant! Nu e nimic adevărat”!

„Au făcut o logodnă la biserică, cu un preot apropiat lor, însă departe de ochii curioșilor și într-un mod restrâns. Au participat la eveniment doar câteva persoane, întrucât nu și-au dorit tam-tam, fiind deja, în centrul atenției”, a declarat un apropiat al celor doi pentru Click!.

Detalii HORROR despre accidentul în care a murit Cornel Galeş. Cei doi pasageri care au supravieţuit fac DEZVĂLUIRI ŞOCANTE

Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie 2019, la 56 de ani, în Spania, aproape de orașul Valencia, într-un accident de mașină. Sâmbătă, Viviana i-a făcut pomană de șase luni în fața Capelei Cimitirului Străulești 2, unde Cornel Galeș și fosta lui soţie, Ileana Ciuculete, sunt înmormântați unul lângă altul.