Cornel, pictorul fără mâini de la „Românii au talent”, amendat de Poliție pe faleza din Mamaia. Povestea sa este cutremurătoare!

Cornel Marin, pictorul fără mâini care a impresionat întreaga ţară atunci când a participat la "Românii au talent", cutreieră orașele mari din România pentru a putea vinde câteva din tablourile pe care le pictează cu ajutorul gurii. Acum, a ajuns pe litoral, unde are probleme cu poliţia!

13 iul. 2022, 13:15
Cornel, pictorul fără mâini de la „Românii au talent”, amendat de Poliție pe faleza din Mamaia. Povestea sa este cutremurătoare!
Cornel, pictorul fără mâini de la "Românii au talent", amendat de Poliție pe faleza din Mamaia

Cornel, pictorul fără mâini de la „Românii au talent”, amendat de Poliție pe faleza din Mamaia. Bărbatul în vârstă de 40 de ani realizează tablouri uimitoare folosindu-se de o pensulă pe care o ține cu gura, deoarece mâinile i-au fost amputate. Din păcate pentru el, este amendat cu fiecare ocazie de către poliţişti. Deși muncește pentru fiecare leu primit din partea turiștilor de pe litoral, acesta are zile când pleacă acasă cu buzunarele goale! „Primesc amenzi, îmi sunt luați banii și de multe ori nu mai rămân cu nimic”, a declarat Cornel Marin pentru ct100.ro.

Adina Alberts dezvăluie experienţa traumatizantă a naşterii fetiţei ei: „Am făcut şoc hemoragic. Toată noaptea m-am reanimat singură. M-am vindecat în câteva ore pentru că aşa mi-am propus”

Cornel are o soție iubitoare, după ce a trecut deja printr-un divorț, și trei copii minunați. „Am venit aici pentru că e foarte multă lume care se plânge că nu poate să meargă mai departe. În perioada prin care trecem acum, acesta e tabloul speranței. Indiferent ce palmă luăm de la viață, ea e foarte frumoasă și trebuie să mergem înainte”, a povestit Cornel când a ajuns la „Românii au talent”.

Marcela Fota, marcată de moartea fulgerătoare a soțului ei. Artista se teme de o nouă tragedie. „Nu suntem atât de puternici încât să mai ducem și altceva. L-am visat de nenumărate ori”

Drama lui a început la 7 ani, în momentul în care tatăl său a luat hotărârea de a pleca de acasă. La vârsta de 17 ani, Cornel s-a adăpostit lângă un stâlp de înaltă tensiune. Ploaia de afară și curentul electric l-au băgat în comă timp de câteva săptămâni, iar medicii i-au amputat brațele, deoarece nu mai puteau fi salvate. Într-o zi s-a hotărât să scrie, așa că a luat un creion în gură și a început să mâzgălească pe o foaie de hârtie, apoi a trecut la pictură.