Cornelia Rednic, dezvăluiri-șoc! Ce probleme de sănătate a avut artista, după ce a slăbit 33 de kilograme

Cornelia Rednic este una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din zona Maramureșului. Recent, artista și-a uimit fanii cu felul în care arată, după ce a reușit sa slăbească 33 de kilograme în doar trei luni. Însă, puțini sunt cei care știu că la scurt timp după ce a scăpat, ca prin magie, de kilogramele în plus vedeta s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate.

17 mai 2023, 15:37
Cornelia Rednic, dezvăluiri-șoc! Ce probleme de sănătate a avut artista, după ce a slăbit 33 de kilograme
Cornelia Rednic, dezvăluiri-șoc! Ce probleme de sănătate a avut artista, după ce a slăbit 33 de kilograme

Ce probleme de sănătate a avut artista, după ce a slăbit 33 de kilograme. Cornelia Rednic a dezvăluit că după ce a reușit să scape de cele 33 de kilograme, în doar trei luni, metabolismul său a suferit schimbări drastice.

Citește și Drama vieţii pentru Cornelia şi Lupu Rednic. De ce nu au copii cei doi artiști îndrăgiţi

Ce probleme de sănătate a avut artista, după ce a slăbit 33 de kilograme

Vedeta a mărturisit că transformarea a fost șocantă pentru ea, însă ce a speriat-o cel mai tare a fost faptul că a început să se simtă rău și să îi cadă părul.

Mai mult, Cornelia Rednic a spus că o perioadă a fost nevoită să poarte meșe și că era atât de schimbată încât nici vecinii nu o mai recunoșteau.

”Am slăbit 33 kg, aveam 86 kg, la 1,62 înălțime. În trei luni de zile am slăbit. Apoi, metabolismul meu s-a schimbat, nu mi-a plăcut de mine cum arătăm, a fost șocant. Într-o zi mi s-a făcut rău, eram la duş și am simțit că pic, asta a fost tot. Dramatic a fost că mi-a căzut părul foarte tare, am purtat și o meșă. Exact ce mă doare foarte mult, iubesc părul de nu se poate. Doi ani nu am reușit să mai pun nimic înapoi, mi-aș fi dorit câteva kilograme. Am fost atât de schimbată încât nu m-au recunoscut vecinii. Toată viață mea am fost mai rotunjoară, n-am fost niciodată slabă, dar la 86 kg era exagerat”, a mai spus Cornelia Rednic, potrivit Spectacola. 

Soția lui Lupu Rednic a subliniat că de foarte mulți ani își dorea să scape de kilogramele în plus, încă de pe vremea în care era membră a Ansamblului Ciocâria.

Cornelia a spus că atunci când a constatat că era cea mai tănără și cea mai plinuță dintre colegele sale, a luat decizia de a scăpa de kilogramele în plus printr-o dietă drastică.

”În 1998 mă ingrasasem foarte tare, dar nu știu cum s-a întâmplat. Mă maritasem, nu mă mai interesa nimic, până într-o zi când ne-am dus la un festival trimiși din partea Ansamblului Ciocârlia. Eram cea mai tânăra de acolo, dar eram cea mai grasă și cea mai oribilă! Când le-am văzut cum erau inaltute și slabe, am zis: gata, vreau să slăbesc!

De la felul în care mâncăm eu foarte mult, la orice ora și orice, am început să fac o foame cumplită. Am trecut la carne de pui fiartă, morcov, iaurt și foarte multă cafea.

Eu îmi făcusem dietă, de capul meu. După ora 5 nu mai mâncăm nimic. Vreo două săptămâni nu am slăbit deloc. Abia din a treia săptămâna mă subtiam pe zi ce trece”, a mai spus Cornelia Rednic la Metropola TV.

Citește și Lupu Rednic a făcut accident. Care este starea artistului: „Eram singur, fără Cornelia”