Corona Braşov, clubul primăriei oraşului, vrea să îşi schimbe numele. Ce alte societăţi din lume au făcut asta din cauza CORONAVIRUSLUI

Clubul Sportiv Municipal Corona Brasov a fost afectat de pandemia Covid-19, incetand activitatea sportiva si suspendand temporar toate contractele de activitate sportiva pana la declararea oficiala a incetarii starii de urgenta. Astfel, toti sportivii au intrat in somaj tehnic si vor beneficia de preverile art. 15 alin. 2 din Ordonanta nr.30/2000.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 08:16
Corona Braşov, clubul primăriei oraşului, vrea să îşi schimbe numele. Ce alte societăţi din lume au făcut asta din cauza CORONAVIRUSLUI

Clubul Sportiv Municipal Corona Brasov este continuatorul Asociatiei Sport Club Corona 2010 Brasov, club sportiv de drept privat, infiintat in anul 2010, in cadrul caruia activeaza acum noua sectii: handbal, hochei, schi biatlon, patinaj artistic, patinaj viteza, polo, natatie, scrima si fotbal.

Oficialii Primariei Brasov si cei ai clubului iau serios in discutie schimbarea denumirii clubului, pentru ca se considera ca denumirea „Corona” este asociata cu cea a coronavirusului, boala care a infectat 1,5 milioane de persoane in toata lumea si a ucis 90.000 dintre ele.

Producţia de bere Corona a fost oprită, după ce guvernul mexican a declarat că nu e esenţială în vreme de pandemie

Corona Brasov nu este prima societate care are de suferit din cauza coronavirusului, in aceeasi situatie fiind producatorul de bere Corona (Mexic), compania de trabucuri La Corona (Cuba), afacerea de utilaje de ingrijire a gradinii Corona Tools (Marea Britanie), lantul de hoteluri Corona Hotels (UK), firma de bijuterii Corona Jewellery (Canada), festivalul Corona Capital Music (Mexic) si producatorul de mobila Corona Furniture (Mexic, SUA). Toate aceste afaceri au ajuns la vanzari foarte scazute si si-au suspendat activitatea, fiind aproape de faliment!