Coronavirus: 76 de persoane i-au cântat „La mulţi ani” de la geamuri unui vecin VIDEO

SUA este ţara cu cel mai mare număr de persoane infectate cu COVID 19, 188.647 de cazuri, şi pe locul 4 ca număr de decese, 4.059, astfel încât administraţia Trump a impus reguli stricte de izolare.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 11:52
Coronavirus: 76 de persoane i-au cântat „La mulţi ani” de la geamuri unui vecin VIDEO

Pandemia de coronavirus face ravagii şi în Statele Unite, dar în vreme ce sunt izolaţi, o femeie din Los Angeles a ţinut să-i facă ziua de naştere memorabilă iubitului ei.

Ea a scris invitaţii pe cartonaşe pentru toţi vecinii din bloc, în timp ce iubitul ei muncea, şi i-a invitat ca la o oră stabilită să iasă toţi la geamurile dinspre curtea interioară şi să-i cânte „La mulţi ani”. 

Hannah Chung şi Jason Shields s-au mutat în blocul respectiv doar cu cinci luni în urmă, dar vecinii au primit foarte bine iniţiativa tinerei.

Cei doi tineri sunt împreună de cinci ani şi spun că, în ciuda izolării, încearcă să se surprindă pe cât posibil, făcând astfel izolarea cât mai distractivă posibil.

Citeşte şi: IMAGINEA ZILEI: Zeci de romi s-au rugat la Dumnezeu, în genunchi, pe stradă, să-i scape de coronavirus. Poliţia le-a dat amenzi