Xi Jinping, preşedintele Chinei, ANUNŢ CRUNT pentru întreaga OMENIRE. Ce se întâmplă cu pandemia de CORONAVIRUS

Publicat: Joi, 09 Aprilie 2020 10:26 // Actualizat: Joi, 09 Aprilie 2020 10:26 // Sursa: romaniatv.net

Xi Jinping, preledintele Chinei, a avertizat împotriva riscului unui al doilea val de infecții în țară, întrucât pandemia globală continuă să se răspândească.

Xi Jinping a declarat într-o întâlnire a organului decizional suprem al Partidului Comunist Chinez, Comitetul Permanent al Biroului Politic, că, pe fondul presiunilor în scădere asupra economiei globale, "factorii instabili și incerți" se află pe un trend ascendent.

"Au apărut noi dificultăți și provocări pentru reluarea activității Chinei și pentru dezvoltarea economică și socială", a declarat Xi Jinping.

Coronavirus în China. Wuhan sărbătoreşte ieşirea din carantină cu un spectacol de lumini

Preşedintele a solicitat autorităților chineze să urmărească cu atenție cazurile importate din străinătate și să prevină reapariția focarului de coronavirus.

În China nu s-a înregistrat niciun nou deces pentru prima oară de când sunt date publicităţii statistici privind numărul bolnavilor care au murit ca urmare a infectării cu noul coronavirus în luna ianuarie, conform informaţiilor furnizate de autorităţile sanitare. De la primul deces înregistrat pe 11 ianuarie, 3.331 de chinezi şi-au pierdut viaţa în urmă îmbolnăvirii cu COVID-19.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
China coronavirus Xi Jinping
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8421
RON
28 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H