Coronavirus în SUA. Teatrele de pe Broadway vor rămâne închise în septembrie

Teatrele de pe Broadway vor rămâne închise până pe 6 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus. Reprezentanţii Asociaţiei Broadway League au anunţat că extind perioada în care teatrele vor rămâne închise publicului, deşi luaseră în calcul o posibilă redeschidere la începutul lunii iunie.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 20:28
Coronavirus în SUA. Teatrele de pe Broadway vor rămâne închise în septembrie

Teatrele de pe Broadway sunt între cele mai vizitate atracţii turistice din New York. Data de 7 iunie fusese luată în calcul pentru redeschiderea acestora. Patronii teatrelor au decis, însă, extindă până pe 6 septembrie perioada în care vor rămâne închise, transmite agenţia Reuters, citată de Agerpres.

Anthony Fauci: „Ne expunem la riscul apariţiei mai multor focare de epidemie în întreaga ţară”

Broadway League, care grupează producători şi patroni de teatre, a dezvăluit marţi că lucrează în prezent alături de autorităţi guvernamentale, sindicate şi experţi în sănătate pentru a dezvolta un plan de redeschidere care să respecte noi măsuri de siguranţă pentru spectatori, artişti şi personalul din culisele acestor producţii.

Producţiile teatrale se confruntă cu o serie de provocări speciale în perioada pandemiei de coronavirus, ce includ existenţa unui număr mare de persoane reunite în spaţii închise de mici dimensiuni şi contacte fizice între artiştii prezenţi pe scenă.

SUA acuză China că vrea să-şi însuşească vaccinul împotriva COVID-19 care ar urma să fie dezvoltat de americani

Producătorii newyorkezi analizează ideea realizării unor spectacole cu distribuţii mai puţin numeroase decât marile musicaluri, iar scenariştii lucrează la texte care să permită distanţarea socială.

Teatrele de pe Broadway s-au închis pe 12 martie. În acea zi, 31 de spectacole erau jucate în acest cartier newyorkez dedicat artei teatrale, inclusiv producţii celebre precum „Hamilton”, „Harry Potter and the Cursed Child” şi „To Kill a Mockingbird”.

Volanul unui Tesla cu doar 550 de kilometri rulaţi s-a rupt în mers