Corpuri ale victimelor noului coronavirus ţinute în saci lângă paturile pacienţilor din Brazilia

Imagini surprinse de sindicatul asistenţilor medicali din Brazilia prezintă scene şocante din spitalele unde sunt trataţi pacienţii cu COVID 19. Într-una dintre fotografii se văd două corpuri ale victimelor în saci de plastic, la doar un metru de patul unui pacient, iar în cea de-a doua, surprinsă de CNN, apar două containere de depozitat cadavre.

RomaniaTV.net
25 iun. 2020, 07:35

Brazilia înregistrează peste 52.000 de victime ale noului coronavirus şi peste 1,1 milioane de persoane infectate, cele mai mari cifre din afara SUA.

Din cauza numărului foarte mic de teste efectuate, experţii cred că este posibil ca numerele să fie, de fapt, mult mai mari, în cea mai mare ţară din America de Sud, cu o populaţie de 209 milioane de locuitori.

Ultimele rapoarte arată că 181 de asistenţi medicali au murit de COVID, din nou cea mai mare cifră din lume, iar aproximativ 15.000 de cadre medicale au fost infectate.

Joi un judecător federal i-a impus preşedintelui Bolsonaro să poarte mască la apariţiile publice, acesta fiind un aprig contestatar al gravităţii virusului, despre care a spus în repetate rânduri că este „doar o răceală”.

Citeşte şi: SUA şi Uniunea Europenă, în război deschis. Donald Trump impune UE taxe suplimentare de peste trei miliarde de dolari


loading...