Cosette Chichirău nu mai vrea un nou mandat în fruntea filialei USR-PLUS Iaşi: „Nu voi mai candida”

Cosette Chichirău a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat în fruntea filialei USR-PLUS Iaşi. Deputatul ţinteşte p funcţie în Biroul Naţionat de conducere.

03 iun. 2021, 20:35
Cosette Chichirău nu mai vrea un nou mandat în fruntea filialei USR-PLUS Iaşi: „Nu voi mai candida”
Cosette Chichirău nu mai vrea un nou mandat în fruntea filialei USR-PLUS Iaşi: "Nu noi mai candida"

Cosette Chichirău nu mai vrea un nou mandat în fruntea filialei USR-PLUS Iaşi. Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a USRPLUS Iași vor avea loc pe 27 iunie.

Cosette Chichirău nu mai vrea un nou mandat în fruntea filialei USR-PLUS Iaşi

Citeşte şi Mişcare-surpriză pe scena politică. Excludere la vârful USR-PLUS, pentru „trădare”

Deputatul USR-PLUS a declarat că nu mai candidează pentru un nou mandat în fruntea filialei, deoarece vrea să se concentreze pe partea de lobby pentru proiectele Iaşului la Bucureşti.

„Eu nu voi candida. E un mandat de 2 ani, aceasta este recomandarea biroului permanent naţional. Va fi un mandat administrativ, axat pe construcţia filialelor, în contextul procesului de fuziune. Eu am să mă concentrez pe partea de lobby, la Bucureşti“, a spus deputatul USR-PLUS, potrivit Ziarul de Iaşi.

Aceasta a mai precizat că are în plan să candideze la Congresul Naţional al USR-PLUS din toamnă, pentru o funcţie în biroul naţional de conducere.

Potrivit unor surse citate de jurnaliştii din Iaşi, favorit pentru funcţia de şef al filialei USR-PLUS din Iaşi ar fi subprefectul Ştefan Tănase.

„Deocamda­tă, nu am luat o decizie în acest sens, însă iau în calcul o eventuală candidatură la preşedinţia filialei judeţene USRPLUS“, a transmis Tănase, într-un mesaj scris.

Alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a USRPLUS Iași vor avea loc pe 27 iunie.

Citeşte şi Mihai Chirica şi Costel Alexe au renunţat la funcţiile din PNL. USR cere DEMISII din funcţiile publice şi alegeri anticipate