Costel Biju a dezvăluit că are probleme de sănătate. Manelistul, la un pas de o decizie radicală: „Vreau să mă pun să dorm şi să mă trezesc fără plăcerile astea lumeşti”

Costel Biju le-a dezvăluit fanilor situația delicată prin care trece în acest moment. Artistul a menționat că are câteva probleme de sănătate.

10 nov. 2023, 21:37
Costel Biju a dezvăluit că are probleme de sănătate. Manelistul, la un pas de o decizie radicală: „Vreau să mă pun să dorm şi să mă trezesc fără plăcerile astea lumeşti”
Costel Biju a dezvăluit că are probleme de sănătate. „Vreau să mă pun să dorm și să mă trezesc fără plăcerile astea lumești”

Costel Biju este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele de la noi din țară. Acesta a realizat recent un videoclip în care a transpus şi problemele de sănătate cu care se confruntă în ultimul timp.

Citește și: Costel Biju, din ce în ce mai rău. Artistul stă numai prin spitale: „Am ajuns la pat”

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Costel Biju

În urmă cu câteva zile, Costel Biju a realizat un videoclip pe contul lui de Tik Tok în care a spus că are ceva probleme de sănătate şi a menționat că va reuși să treacă de toate hopurile cu ajutorul lui Dumnezeu. „Hotărârea o am, martor mi-e Dumnezeu!”, a transmis artistul, care este foarte activ în mediul online și a povestit întotdeauna fanilor tot ceea ce se întâmplă în viața lui. Fanii pe care i-a adunat de-a lungul timpului îi sunt alături orice ar fi. Manelistul are atâta succes încât la evenimente este printre primele alegeri ale românilor.

@costelbijuoficialMultumesc Lui Dumnezeu ca sunt bine, muncind atat de mult zi de zi de 20 de ani nu cred ca este ceva absurd sa mai intapinam si zile de genul si mai ales in conditiile care sunt in ziua de azi afara o zi frig trei zile cald si tot asa, aerul conditionat din restaurante, etc. Este normal sa te afecteze indiferent cat de puternic esti !!! Doamne eu imi las viata in mainile tale si ma incred in Tine pana la moarte ! Atentie, sunt bine!♬ Triste – Biblia Falada

După anunțul făcut despre starea lui actuală de sănătate prin intermediul Tik Tok, cântărețul de manele a făcut un live pe aceeași platformă în care a menționat faptul că se gândește să ia calea credinței: „Vreau să mă pun să dorm și să mă trezesc într-o dimineață fără plăcerile astea lumești. Hotărârea o am, martor mi-e Dumnezeu, dar sunt atât de mic încât nu pot face nimic”.

Costel Biju, mereu activ pe rețelele de socializare, nu ezită să împărtășească cu internauții toate momentele prin care trece. Așa că, acum, aflat într-o situație delicată, mai precis confruntându-se cu probleme de sănătate, cântărețul a povestit exact cu ce probleme se confruntă. „Pentru cei care sunt interesați de starea mea, să știți că sunt mai mult decât bine, mi-am făcut astăzi analizele, doar că nu pot să cânt că am niște probleme pe trahee și trebuie tratată chestia asta, în rest toate analizele mi-au ieșit ok, mulțumesc lui Dumnezeu și vouă vă mulțumesc că sunteți alături de mine”, a mai spus Costel Biju pe Tik Tok.

Citește și: Cum au reacționat apropiații lui Florin Salam, după ce manelistul a fost fotografiat pe patul de spital: „Împotriva lui Dumnezeu nu ne punem niciodată”