Costin Mărculescu, plâns de prieteni pe reţelele sociale: Era sarea şi piperul. Drum lin acolo sus, prietene

Vestea morții lui Costin Mărculescu a șocat întreg showbiz-ul românesc, în special familia, apropiații și prietenii acestuia. Vedete precum Oana Roman, Loredana Chivu și Simona Trașcă au postat mesaje pline de tristețe pe rețelele sociale.

RomaniaTV.net
11 iun. 2020, 07:18

Costin Mărculescu a fost găsit decedat în propria locuință, în cadă. Anunțul a fost făcut de către Dan Capatos, în direct la emisiunea „Xtra Night Show”. Familia, prietenii, dar și apropiații actorului sunt devastați de durere.

Mara Bănica și Oana Roman au vorbit despre bunul lor prieten, Costin Mărculescu. La scurt timp, Loredana Chivu și Simona Trașcă și-au transmis condoleanțele prin intermediul unor mesaje, însoție de fotografii pe contul de Instagram.

Divele sunt în stare de șoc și își plâng prietenul. „RIP Costin Marculescu prieten si coleg drag…om bun…sunt foarte trista si socata de vestea asta dureroasa …Dumnezeu sa te odihneasca in pace”.

De asemenea, Andreea Tonciu, Raluca Podea și Laurette și-au exprimat părerile de rău la postarea emoționantă a Simonei Trașcă. ”Dumnezeu sa l odihneasca in pace, om bun”, a scris mulatra. 

„Sunt profund șocată și tristă în același timp pentru omul bun care astăzi nu mai e.. Odihnă ușoară! Dumnezeu să te ierte! R.I.P Costin Mărculescu”, a fost mesajul Loredanei Chivu.

Oana Roman a fost apropiată de fostul actor, pe care l-a considerat un prieten adevărat. Vedeta a postat un mesaj de adio pentru Costin Mărculescu, imediat după aflare veștii.

”Nu lipsea de la nicio petrecere pe care o făceam. Îl invitam mereu pentru că era sarea și piperul. Glumea, cânta și se simțea bine. E greu sa conștientizez că nu mai e! Drum lin acolo sus, prietene!”, a transmis Oana Roman.