Cozi uriaşe la mall-uri şi aglomeraţie şi în staţiunile montane, în plină pandemie de COVID-19

Sute de oameni s-au înghesuit duminică după-amiază la intrarea într-un mall din Târgu Jiu. Aglomerația a fost atât de mare încât agenții de pază au fost nevoiți să blocheze ușile spre nemulțumirea clienților. Ca să profite de vacanţa de Crăciun, românii au format cozi kilometrice în staţiunile montane, fără să se teamă de COVID-19 sau de viscol.

28 dec. 2020, 10:31
Cozi uriaşe la mall-uri şi aglomeraţie şi în staţiunile montane, în plină pandemie de COVID-19

S-au format cozi uriaşe la intrarea într-un mall din Târgu Jiu. Aglomeraţia a fost atât de mare încât paznicii au fost nevoiţi să blocheze uşile, spre nemulţumirea clienţilor care au aşteptat afară până în momentul în care magazinul s-a mai eliberat, notează gorjonline.ro.

Agenţii de pază au luat această măsură, după ce au fost avertizați de sistemul de monitorizare de la intrare că în clădire se află un număr prea mare de oameni.

Citeşte şi: Poliţişti locali, luaţi la bătaie de oameni în Vaslui, în timp ce încercau să salte un scandalagiu fără mască. Imagini şocante VIDEO

Cozi uriaşe la intrarea într-un mall din Târgu Jiu. Aglomeraţie pe pârtia din Păltiniş

Pârtia din Păltiniş a fost punct de atracţie pentru sute de turişti care au luat cu asalt staţiunea montană. În week-end, ambele sensuri de pe drumul spre Păltiniş au fost blocate de zeci de maşini, conform Turnul Sfatului.

Şi stațiunea Rânca a fost plină cu turişti. Cei care au vrut să ajungă la terase au trebuit să aibă multă răbdare deoarece s-au format cozi uriaşe

La Sinaia, din cauza viscolului, turiștii au fost nevoiți să coboare de la cota 2000.

Aglomerație a fost și la Poiana Brașov, unde sute de oameni s-au înghesuit ca sardinele la telecabină.

Citeşte şi: Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va decide deschiderea şcolilor. Ministerul doar propune