Credea că este posedată de diavol pentru că a mâncat zmeură din cimitir. Incredibil ce i-au descoperit medicii

O femeie care se temea ca este posedata de spirite rele, pentru ca auzea in permanenta sunete bizare, a descoperit ca, de fapt, avea un paianjen viu in ureche.

30 sept. 2015, 08:50
Credea că este posedată de diavol pentru că a mâncat zmeură din cimitir. Incredibil ce i-au descoperit medicii

Tanara chinezoaica, Li Meng, avea dureri sacaitoare la o ureche, mai ales noaptea, cand auzea si sunete ciudate, scrie stirileprotv.ro. A luat pastile impotriva durerilor si antiinflamatoare, insa cele doua simptome nu au disparut. Li a inceput sa creada ca este pedepsita de spirite malefice, pentru ca durerile au aparut dupa ce a mancat zmeura crescuta pe un mormant.

Citeşte şi De-ar durea prostia. Un bărbat a vrut să ardă un păianjen, însă ce a urmat pare desprins din filme

Iubitul ei, care este foarte superstitios, a atentionat-o atunci ca nu ar trebui sa manance fructele, dar ei i-a fost foarte pofta si a ignorat sugestia. „Chiar am mers la un templu si m-am rugat, dar nu m-a ajutat deloc”, a declarat tanara.

Intr-un final, tanara a cerut ajutorul medicilor de la Spitalul Xiamen. Aici, dupa un control de rutina, un ORL-ist a facut descoperirea socanta. Li avea in ureche un paianjen viu.

Citeşte şi Ce se întâmplă atunci când îţi pui USTUROI în ureche

Medicul Chen Zhaoyou a spus ca a scos paianjenul dupa ce a injectat in ureche un lichid. Acesta a mai spus ca nu este neobisnuit sa trateze pacienti cu o astfel de problema, la spitalul sau fiind inregistrate zilnic aproximativ 23 de cazuri de pacienti cu insecte in urechi.