Crimă înfiorătoare în Italia. O româncă a fost ucisă sub ochiii celor trei copii

O româncă în vârstă de 39 de ani, stabilită în Italia, a fost omorâtă la sfârşitul săptămânii trecute în comuna Milzano, din provincia Brescia. Crima s-a petrecut sub ochiii celor trei copii ai femeii.

10 mai 2020, 14:13
Crimă înfiorătoare în Italia. O româncă a fost ucisă sub ochiii celor trei copii

Femeia în vârstă de 39 de ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar în fața celor copii, de tatăl lor, un italian în vârstă de 41 de ani. Potrivit bresciatoday.it, Luca Lupi, un comerciant din Milzano, a fost arestat de carabinieri, pe terasa din fața casei sale, la scurt timp după ce și-a ucis soția. 

Citeşte şi Româncă rănită grav, într-o explozie în Italia. Între victime se află şi o fetiţă de 4 ani

Alerta a fost dată chiar de primarul comunei Milzano, Massimo Giustiziero, care se plimba cu bicicleta pe stradă. În jurul orei 21.30, primarul a auzit țipetele româncei în casă, a oprit și a intrat în locuință, acolo unde a găsit-o pe fata în vârstă de 15 ani a româncei. Fata era plină de sânge și i-a cerut ajutor primarului: „A omorât-o pe mama. Ajutați-mă!„.

Primarul a sunat la Poliție și a anunțat tot ce s-a întâmplat, iar până la sosirea forțelor de ordine a avut grijă de fata de 15 ani, dar și de frații ei, cel mai mic având numai trei ani.

Italianul care a omorât-o pe româncă a fost reținut și ulterior arestat preventiv.