Crimă ÎNFIORĂTOARE în judeţul Timiş. Un bărbat şi-a ucis nepotul care a vrut să-l atace cu o RANGĂ

Scene de coşmar în localitatea Pogăneşti din judeţul Timiş. Un bărbat de 39 de ani a fost ucis de unchiul său pe care ar fi încercat să-l atace cu o rangă şi un cuţit. 

RomaniaTV.net
03 iun. 2020, 05:55
Crimă ÎNFIORĂTOARE în judeţul Timiş. Un bărbat şi-a ucis nepotul care a vrut să-l atace cu o RANGĂ

Scandalul a avut loc marţi seara în comuna Pogăneşti. Din primele informaţii, bărbatul de 39 de ani ar fi avut un conflict mai vechi cu unchiul său, în casa căruia a intrat înarmat cu o rangă. Băut bine, individul a scos un cuţit, conform Lugojinfo.ro.

După o încăierare în toată regula, nepotul a căzut secerat după ce a fost înjunghiat de mai multe ori cu cuţitul de unchiul său.

Medicii care au intervenit de urgenţă la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Bărbatul a fost găsit într-o baltă de sânge, în holul casei. 

Criminaliştii şi poliţiştii încearcă să afle împrejurările în care a avut loc crima. Ancheta este coordonată de un procuror al Parchetului de le lângă Tribunalul Timiş.

Bărbatul acuzat de omor a fost reţinut şi urmează să fie prezentat miercuri instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El riscă până la 15 ani de închisoare.

Bătaie cu TOPOARE în Vaslui. Un bărbat a ajuns în comă la spital după ce a făcut scandal în faţa casei fostei iubite