Crimă oribilă într-un cămin de vârstnici. Un bătrân în scaun cu rotile şi-a ucis colegul de cameră

Un bătrân a comis o crimă la Centrul de Asistenţă Medico-Socială din comuna mehedinţeană Bâcleş. Cu sânge rece şi-a ucis colegul de cameră. Angajaţii au sters urmele si chiar au dat cu vopsea lavabila ca sa fie siguri ca nu se descopera crima. Poliţiştii şi-au dat seama autopsiei că bătrânul a fost ucis şi au reţinut făptaşul.

19 feb. 2018, 16:29
Crimă oribilă într-un cămin de vârstnici. Un bătrân în scaun cu rotile şi-a ucis colegul de cameră

Un bătrân de 67 de ani a fost ucis cu sânge rece de colegul de cameră în vârstă de 70 de ani care, aflat în scaunul cu rotile, l-a lovit de mai multe ori, apoi l-a sufocat.

Victima era lipsită de orice posibilitate de aparare, întrucat era imobilizată la pat.

Martorii spun că între cei doi colegi de camera ar fi avut loc discuţii aprinse anterior crimei. Personalul centrului nu s-a gandit ca se va ajunge la omor, mai ales ca barbatul de 67 de ani era imobilizat la pat, in timp ce celalalt, de 70 de ani, este invalid şi se deplasează în scaunul cu rotile.

Angajaţii au anuntat initial, ca barbatul a murit din cauze naturale. Au sters urmele si chiar au dat cu vopsea lavabila ca sa fie siguri ca nu se descopera crima. Au incercat sa tina totul departe de anchetatori, de teama ca vor fi acuzati de neglijenta.

Potrivit observator.tv, poliţiştii au reuşit să descopere crima, după ce au descoperit numerose vânătăi inexplicabile pe corpul victimei. Cand procurorii au avut confirmarea ca barbatul a fost ucis l-au retinut pe colegul de camera sub acuzatia de omor. Practic, agresorul a iesit din scaunul cu rotile, s-a urcat peste victima si a sufocat-o, este concluzia poliţiştilor.

Angajatii centrului sunt cercetati si pentru ca au ascuns probele si chiar le-au distrus.

Autorul a fost arestat 30 zile.