Criminalul fetei incendiate într-o valiză a fost prins. Cine este cel care a ucis-o pe Sabina

Potrivit unor surse citate de România TV, criminalul fetei incendiate într-o valiză a fost prins. Acesta ar fi un client al salonului de masaj la care tanara lucra.

RomaniaTV.net
09 nov. 2020, 10:46
Criminalul fetei incendiate într-o valiză a fost prins. Cine este cel care a ucis-o pe Sabina

UPDATE: Principalul suspect va fi audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu. Acesta ar avea si un complice, informează România TV

La 10 zile de la crimă, poliţiştii au reuşit să-l prindă pe principalul suspect al crimei. Oamenii legii au descins la locuinţa acestuia şi fac verificări. 

Potrivit unor surse România TV, Sabina, în vârstă de 32 de ani, a fost omorâtă în timpul unui act sexual. Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei, la care femeia lucra. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă.

Reamintim că tânăra a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie, pusă într-o valiză şi incendiată pe un câmp de pe DN 6, din apropiere de Ghimpaţi, judeţul Giurgiu.

Un şofer de TIR a oprit în momentul în care a văzut incendiul şi a sunat la 112. După el, mai multe maşini s-au oprit la faţa locului, iar şoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Femeia era divorţată, avea un copil de opt ani pe care îl creştea singură şi era angajată. Locuia într-un cartier rezidenţial din oraşul Buftea din Ilfov. Cu toate că a lipsit de acasă timp de şapte zile, femeia nu a fost dată dispărută de nimeni.

În acest caz au fost audiaţi zeci de martori şi s-au urmărit zeci de înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere de la locul crimei.

Citeşte şi Rudele tinerei ucise şi incendiate în Ghimpaţi RUP tăcerea. Ultima discuţie cu Sabina: „S-a măritat cu cineva şi o să-şi ia copilul”