Sabina, tânără incendiată într-o valiză, ar fi fost ucisă în timpul unui act sexual. Detalii de ultimă oră

Date noi din ancheta privind tânăra incendiată într-o valiză. Potrivit unor surse România TV, Sabina a fost omorâtă în timpul unui act sexual. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2020, 11:50
Sabina, tânără incendiată într-o valiză, ar fi fost ucisă în timpul unui act sexual. Detalii de ultimă oră

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru România TV faptul că cauza morții este șoc hemoragic. Tânăra de 32 a murit, cel mai probabil, în timp ce întreținea relații intime.

Citește și: Tânăra ucisă şi incendiată în Ghimpaţi a fost identificată. Primele imagini cu victima date de oamenii legii

Pe trupul acesteia erau urme, semne clare care dovedesc că fata a fost sufocată. Semnele au fost descoperite de către anchetatori la nivelul gâtului, prin urmare aceasta ar fi fost sufocată.

În momentul de față anchetatorii suspectează faptul că criminalul ar putea fi unul dintre clienții de la centrul de masaj din centrul Capitalei. Familia acesteia susține că în contractul de angajare al Sabinei era menționat că este interzis să întreține relații sexuale cu clienții.

Sabina lucra la un salon de masaj din Bucureşti şi avea un copil cu un turc

Potrivit rudelor, Mihaela Sabina Mircea lucra la un salon de masaj din Bucureşti, „undeva pe la Unirea”. Familia Sabinei crede că tânăra a fost răpită, sechestrată şi ucisă. Ultima conversaţie pe care oamenii au purtat-o cu ea le-a ridicat suspiciuni.

„Se mai auzea o voce de bărbat. Nu mi-a spus unde este plecată. Mi-a spus băiatul (fiul Sabinei) că se mai auzea o voce de bărbat. O învăţa ce să vorbească, Ne-a spus că e la muncă cu acte în regulă”, a mai precizat Sanda.

Întrebată cine e tatăl copilului Sabinei, femeia a explicat că este vorba despre un bărbat din Turcia.

„Tatăl copilului este un turc. E trecut copilul pe numele unui turc. Îi plătea o alocaţie copilului”, a mai menţionat ea.