Crin Antonescu, cu sinceritate despre cabinetul său din Alexandria : „Nu ştiu pe ce stradă este”

Prezent la Alexandria cu ocazia alegerilor noii conduceri a organizaţiei judeţene a PNL Teleorman, Crin Antonescu, preşedintele Senatului, a mărturisit că nu a mai avut întâlniri cu electoratul din judeţ de la alegerile din 2012. Mai mult, întrebat unde se află cabinetul său de parlamentar în Alexandria, Antonescu a mărturisit că nu ştie pe ce stradă este situat. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 16:10
Crin Antonescu, cu sinceritate despre cabinetul său din Alexandria : „Nu ştiu pe ce stradă este”

Crin Antonescu nu se dezminte. Întrebat când a mai venit în Teleorman, judeţul care l-a trimis în Parlament în decembrie 2012, Crin Antonescu a lăsat de înţeles că nu a mai călcat prin judeţ în ultimul an pentru a avea întâlniri cu alegătorii.  

„Într-o asemenea împrejurare, nu am mai venit pentru că nu a existat. Am fost în Teleorman pe fugă în întâlniri rapide, nu aşa de somptuase. Aceasta este prima reuniune cu conferinţa judeţeană”, a spus Crin Antonescu.    Senatorul de Teleorman a ţinut să precizeze că şi-ar dori să vină în teritoriu mai des, dar nu poate: „Sigur că mi-aş dori să fiu mult mai des în Teleorman. Sigur că mi-aş dori în fiecare săptămână să fiu aici, dar nu este posibil”.   

Întrebat unde se află cabinetul său parlamentar din Alexandria, pentru care din bugetul de stat se cheltuiesc, lunar, peste 10.000 de lei, Crin Antonescu a răspuns, încurcat: „E la….nu ştiu pe ce stradă este”. În ajutorul său a venit colegul său de partid, ministrul Radu Stroe, care a susţinut că motivul pentru care senatorul de Teleorman nu cunoaşte adresa cabinetului constă în faptul că are antemergător.   Prezenţa în Alexandria a celui de-al doilea om în stat a încurcat circulaţia   Vreme de aproximativ două ore cât a durat vizita lui Crin Antonescu în colegiul său a încurcat circulaţia din Alexandria. Semafoarele de pe arterele principale de circulaţie au funcţionat pe intermitent, spre disperarea şoferilor. Abia după plecarea lui Crin Antonescu şi a maşinilor SPP care l-au însoţit, semafoarele şi-au revenit la normal, scrie adevărul.ro.