Sorin Frunzăverde, propus ministru de Interne în cadrul PNL

Crin Antonescu l-a propus pe Sorin Frunzăverde pentru funcţia de ministru de Interne, potrivit unor surse din cadrul PNL. Aceleaşi surse afirmă că Frunzăverde ar fi acceptat această nominalizare.

06 feb. 2014, 11:26
Sorin Frunzăverde, propus ministru de Interne în cadrul PNL

Trei nume erau vehiculate pentru funcţia de ministru de Interne: Sorin Frunzăverde, Marcel Vela şi Mihai Stănişoară.

În şedinţa PNL se va discuta şi despre o posibilă remaniere a unor miniştri. Astfel, pe lista neagră se află trei miniştri: Daniel Chiţoiu (ministrul Finanţelor), Eugen Nicolăescu (ministrul Sănătăţii) şi Mariana Câmpeanu (ministrul Muncii).

Chiţoiu este acuzat că suţine prea mult PSD, iar Eugen Nicolăescu ar fi schimbat de la Sănătate tocmai pentru a veni la Finanţe, în locul lui Chiţoiu. În locul lui Nicolăescu la Sănătate ar putea fi numit Cristian Buşoi. De asemenea, un posibil înlocuitor pentru Mariana Câmpeanu ar fi Cristina Pocora, purtătorul de cuvânt al liberalilor. Dar ea nu este văzută ca adecvată de mulţi liberali.
 
CRIN ANTONESCU  a cerut remanierea lui Daniel Chiţoiu 

Potrivit unor surse din PNL, în ultima perioadă lideri apropiaţi de Antonescu au tatonat liderii de filiale pentru vedea în ce măsură o propunere de remaniere a lui Chiţoiu ar avea şanse de succes.

Principala nemulţumire a preşedintelui PNL, au mai menţionat sursele citate, vizează modul în care vicepremierul ar fi gestionat şi coordonat activitatea guvermanentală a miniştrilor, dar şi comunicarea şi consultarea cu liberalii pe o serie de măsuri economice.

Pe de altă parte, o serie de lideri din PNL ar intenţiona să propună remanierea ministrului Muncii, Mariana Câmpeanu, dar şi a ministrului pentru relaţia cu Parlamentul, Mihai Voicu.

Citeşte şi: 

Sorin Frunzăverde: Sunt mason, dar nu primesc ordine. Este o organizaţie specifică lumii libere

Sorin Frunzăverde, de la inginer metalurg la ministru pentru a cincea oară. Ce ministere a mai condus