Daniel Pavel, dezvăluiri incendiare despre Survivor 2023. Cum se simte prezentatorul TV după două luni în junglă: ”Simt adrenalina la cotele cele mai înalte”

Viața în junglă nu este una tocmai ușoară, iar acest lucru l-a învățat pe propria piele Daniel Pavel, prezentatorul „Survivor România”. De două luni de zile, îndrăgitul prezentator se află în Republica Dominicană, de unde săptămânal vine cu noutăți din cadrul celei mai grele competiții de supraviețuire.

05 mart. 2023, 21:10
Daniel Pavel, dezvăluiri incendiare despre Survivor 2023. Cum se simte prezentatorul TV după două luni în junglă: ”Simt adrenalina la cotele cele mai înalte”
Daniel Pavel, dezvăluiri incendiare despre Survivor 2023

Daniel Pavel, dezvăluiri incendiare despre Survivor 2023. La două luni de la startul competiției Survivor 2023, Daniel Pavel a dezvăluit că este bine și că simte adrenalina la cele mai înalte cote.

Citește și Vica Blochina are coșmaruri după ce a participat la Survivor România: „Nu mai accept nici pentru jumătate de milion de euro”

Daniel Pavel, dezvăluiri incendiare despre Survivor 2023

Probele grele, oboseala și stresul își spun cuvântul în rândul Războinicilor și Faimoșilor care se luptă să facă față competiției care devine din ce în ce mai dificilă.

Daniel Pavel spune că încearcă din răsputeri să îi motiveze pe concurenții care au început deja să le ducă dorul familiilor lor.

„Atunci când ei câștigă puncte, după cum știți, le dedică vouă, celor de acasă, familiilor. Reușesc să-i încurajez în momentele în care chiar au nevoie. Dacă o înfrângere își pune prea mult amprenta pe umerii lor, de fiecare dată vin cu o încurajare și cred că ajung la sufletele lor”, a spus Daniel Pavel, la Pro TV.

Prezentatorul TV a subliniat că odată cu evoluția probelor și concurenții trec prin niște schimbări notabile și încep să se descurce din ce în ce mai bine pe trasee.

„Vom avea mai multe egaluri, ștafete”, a mai spus Daniel Pavel.

Prezentatorul TV a dezvăluit că la două luni de la startul competiției Survivor, se simte bine și smerit.

„Îi mulțumesc Domnului că suntem bine. Veți vedea că și recompensele sunt în evoluție. Simt adrenalina aceasta, pe care doar un show ca Survivor poate să o aducă, la cotele cele mai înalte”, a conchis Pavel.

Daniel Pavel a dezvăluit cum reușește să se mențină în formă fără să țină dietă

Deși este într-o formă demnă de invidiat, Daniel Pavel a mărturisit că nu a fost dintotdeauna un om atletic și că în trecut kilogramele în plus i-au dat mari bătăi de cap.

Cu puțin timp înainte să plece în Republica Dominicană, prezentatorul „Survivor România” a dezvăluit că singura metodă prin care a reușit să scape de oscilațiile de greutate a fost să se apuce serios de sport.

Cu toate acestea, Daniel Pavel nu petrece ore în șir în sala de sport și nici nu are vreun instructor personal.

Secretul fizicului său stă într-un program foarte strict de la care nu se abate indiferent de cât de obosit este sau cât de încărcat îi este programul.

„Am avut probleme cu greutatea acum vreo 10 ani. La vremea aceea făceam o emisiune la Antena 3 și costumele a trebuit să le ajustez de câteva ori, pentru că aveam un yoyo efect. Puneam un pic, televiziunea adaugă puțin, încercam să slăbesc, era prea mult. Deci în urmă cu vreo 10-12 ani, da, am avut.

Acum le țin sub control. Ce am introdus? Foarte mult exercițiu fizic constant, adică nu stai o oră într-o sală, ci faci 10-15 minute de rutină, de memorie a mușchilor pe zi, în fiecare zi fără discuție ca să poți să contracarezi efectele unei alimentații, care de multe ori e haotică în branșa asta”, a declarat Daniel Pavel pentru Playtech Știri.

Citește și Cu câți bani a convins-o PRO TV-ul pe Crina Abrudan să participe la Survivor România? Fosta prezentatoare ia mai puțin decât Carmen Grebenișan