Crina Abrudan rupe tăcerea despre presupusa infidelitate a soţului: „Paparazzii erau prezenți peste tot”

Crina Abrudan rupe tăcerea despre presupusa infidelitate a soţului. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, recent, au împlinit 15 ani de când s-au cunoscut. Chiar dacă relaţia lor nu a fost doar lapte şi miere, au reuşit să treacă peste obstacole şi să rămână împreună.

17 mai 2023, 18:14
Crina Abrudan rupe tăcerea despre presupusa infidelitate a soţului: „Paparazzii erau prezenți peste tot”
Crina Abrudan, despre presupusa infidelitate a soţului

Crina Abrudan, despre presupusa infidelitate a soţului. Fosta prezentatoare mărturiseşte că nu a avut niciodată nevoie de psiholog, nici măcar în cuplu. A reuşit să rezolve singură problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului.

Citeşte şi: Crina Abrudan, despre relaţia cu soţul ei, Gabi Popescu. De ce merge singură în vacanţe: „E mai complicat cu el”

„Nu am avut nevoie niciodată de terapie de cuplu și nici nu am apelat la vreun psiholog. Sunt, în momentul de față, cel mai bun psiholog al meu, am învățat să lucrez eu cu mine, și asta am făcut și la Survivor în fiecare zi. Poate tocmai de aceea pentru mine a fost totul ușor și am ieșit de acolo cu o amintire frumoasă, și nu cu o traumă.

Am învățat să lucrez eu cu mine în orice situație, să am răbdare, să mă abțin, să mă temperez, să nu răspund nici provocărilor și nici impulsurilor de moment fără să cântăresc lucrurile. Am învățat toate astea în ani, de la diverși terapeuți, din diverse terapii și din tot ce am experimentat, de la mers la slujbe la biserică și discuții purtate cu preoți la ritualuri și terapii șamanice, medicină cu plante, holistică, atingere cuantică ori călătorie la șamani, în Peru.

Toate aceste lucruri, aprofundate în timp, te ajută și în relația cu tine, și în relația de cuplu, și în relația cu tot ce presupune această viață. Revenind la relația de cuplu, am reușit și eu să fiu ca Gabi, mai calmă și mai puțin vulcanică și vocală„, a declarat Crina Abrudan, pentru Viva.ro.

Crina Abrudan, despre presupusa infidelitate a soţului

În urmă cu zece ani, s-a scris că Gabi Popescu ar fi înșelat-o pe soția lui, Crina Abrudan, cu o altă femeie. Fosta concurentă de la Survivor România 2023 a decis să spună adevărul despre speculațiile de la acea vreme. Aceasta a infirmat informațiile, susținând că au fost doar niște zvonuri eronate, preluate de la o publicație la alta.

Aceea a fost o minciună apărută pe un site monden, nici măcar unul cunoscut, însă multe site-uri și ziare, așa cum se face și astăzi, au preluat o informație și au rostogolit-o, ca pe un bulgăre de zăpadă, de la unii la alții și au făcut bârfa din ce în ce mai mare. Erau vremurile în care paparazzii erau prezenți peste tot, iar informațiile și pozele nu se luau de pe paginile de socializare.

Noi eram destul de prezenți prin ziarele și revistele de specialitate, așa că, dacă ar fi fost ceva adevărat, cu siguranță existau și dovezi în acest sens. Măcar niște poze cu unul dintre noi mutat pe la altă adresă. Dar cum a fost doar o bârfă ajunsă cu multă bunăvoință și profesionalism pe un site dornic de afirmare, nici nu are sens să îi acord atenție acum, după zece ani„, a mai declarat Crina Abrudan.