Cristi Borcea a dat o LOVITURĂ de 1,9 milioane de dolari pe piaţa imobiliară

Fostul finanţator al lui Dinamo, Cristi Borcea, a reuşit să găsească cumpărător pentru apartamentul de lux pe care îl deţine în Miami, la opt ani după ce a decis să-l scoată la vânzare.

RomaniaTV.net
25 oct. 2020, 21:35
Cristi Borcea a dat o LOVITURĂ de 1,9 milioane de dolari pe piaţa imobiliară

Tranzacția a fost încheiată pe data de 2 iulie 2020, dar s-a aflat abia acum despre ea. Luxosul penthouse a fost cumpărat de CEO-ul uneia dintre cele mai mari companii de produse farmaceutice din lume.

Cu trei săptămâni înainte de vânzare, Cristi Borcea a mai lăsat la preț.

Inițial, prețul fusese stabilit la 2,2 milioane dolari, dar exista riscul ca potențialul cumpărător să se răzgândească. Chiar și așa , Cristi Borcea a ieșit în câștig cu aproape jumătate de milion de dolari, informează Evz.

Borcea a achiziționat penthouse-ul din Miami în anul 2011, cu 1,45 milioane dolari. Imobilul a fost scos la vânzare de Cristian Borcea 6 luni mai târziu, cu același preț, după care a tot pus și scos de la anunțuri imobiliare din SUA, cel mai mult cu 3,2 milioane dolari, în anul 2015. Au mai fost amatori care ar fi vrut să cumpere, numai că milionarul nu a vrut să scadă prețul prea mult.

Apartamentul se află într-un bloc de lux, pe malul oceanului și are un living, trei dormitoare și patru băi.

Proprietatea măsoară aproximativ 300 mp.

Pentru întreaga proprietate milionarul Cristi Borcea plătea impozit de 35.000 de dolari pe an, ceea ce considera că este foarte costisitor.

După divorțul de Alina, care a și locuit în respectivul apartament, Borcea a încercat să-l închirieze prin intermediul unui agent imobiliar din SUA, însă nici acest plan nu prea i-a ieșit. Prețul cerut de Cristi Borcea era de 7.500 dolari pe lună.

Citeşte şi: Dezvăluiri incredibile din tinereţea lui Gigi Becali. „Prima oară a făcut sex cu nepoata lui Dej şi avea ciorapii de lână în picioare”


loading...