Cristi Borcea i-a interzis fiului de 23 de ani să se prezinte la BAC. „Ar fi apărut suspiciuni”

Patrick Borcea, fiul de 23 de ani al fostului acţionar de la Dinamo, s-a înscris la BAC, însă tatăl său nu i-a permis să se prezinte la examen. Patrick a avut ghinion chiar înainte de începerea probelor.

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 11:28
Cristi Borcea i-a interzis fiului de 23 de ani să se prezinte la BAC. „Ar fi apărut suspiciuni”

Patrick Borcea s-a înscris la examenul de Bacalaureat în această sesiune, însă a avut ghinion înainte de susţinerea probelor. Tânărul urma să se prezinte la un liceu din comuna Cetatea, judeţul Dolj, acolo unde deţine o afacere. Însă, chiar înainte de BAC, acesta şi-a rupt mâna la fotbal.

Citeşte şi: Cristi Borcea, dezvăluiri din închisoare. Fostul acţionar nu mergea niciodată singur la baie: Îl sculam pe Victor

Cu toate acestea, Patrick ar fi putut susţine probele, însă tatăl său nu a vrut să îl lase. Fiul cel mare al fostului acționar de la Dinamo ar fi putut să dea probele scrise la examen prin dictare, în baza unor documente medicale.

Conform metodologiei Ministerul Educației, „lucrările care se realizează prin dictare se scriu de către unul dintre profesorii asistenți, de altă specializare decât disciplina la care se susține proba, în săli separate, supravegheate audio-video”.

„Patrick s-a înscris la examenul de bacalaureat, dar și-a rupt mâna la fotbal. I-am spus să nu se prezinte, chiar dacă avea posibilitatea ca un profesor să-i transcrie lucrarea după dictare. Numele Borcea atrage atenția și ar fi apărut suspiciuni. Trebuie să învețe și să dea examen la sesiunea următoare”, a precizat Cristian Borcea, pentru Libertatea.

Patrick Borcea a terminat absolvit în anul 2017, însă nu a reușit să dea examenul de Bacalaureat din cauza problemelor în care era implicat tatăl lui. Tânărul s-a concentrat mai mult pe afaceri în ultima perioadă și a cam neglijat BAC-ul.