Cristi Borcea se judecă pentru bani cu statul; şi-a pierdut pastilele în instanţă

Cristi Borcea a acţionat în instanţă Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov, în vederea anulării unui act fiscal emis de autoritatea în cauză.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 06:37

Fostul acţionar dinamovist a depus cererea la Curtea de Apel Bucureşti şi aşteaptă să fie stabilit primul termen, dar până atunci este posibil ca speţa să fie transferată spre Tribunalul Ilfov. Acesta solicită instanței să anuleze un act administrativ fiscal emis în luna martie a acestui an, de Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov, scrie SpyNews.

Luna trecută, Borcea a pierdut procesul cu DIICOT, în care solicita înapoierea unor calmante confiscate de procurori în perioada în care se afla încarcerat la Poarta Albă.

„Respinge ca nefondată contestaţia formulată de contestatorul Borcea Cristian. Obligă pe contestatorul Borcea Cristian la 300 lei cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au decis magistrații de la Curtea de Apel Constanța.

Anterior, Tribunalul Constanța a decis ca medicamentele pe care Borcea le-a deținut ilegal, printre lucruri, în momentul în care a fost încarcerat la Poarta Albă, să fie confiscate, în vederea distrugerii.

„Admite propunerea formulată de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa. Dispune confiscarea specială a cantității de 66 comprimate conţinând diazepam, puse la dispoziţia organelor de urmărire penală de PNT Poarta Albă, rămase după finalizarea analizelor de laborator şi depuse la camera de corpuri delicte a IGPR-DCJSEO, conform dovezii seria H nr.0203778 din 16.02.2016”, scrie în decizie.

Citeşte şi: Cum arată Diana Munteanu în costum de baie. Vedeta şi-a îngrijorat fanii: „Prea mult ai slăbit, eşti piele şi os”