Cristi Borcea, tun financiar de zeci de milioane de euro! Afacerea-bombă pusă la cale de fostul boss al lui Dinamo

Cristi Borcea intenţionează să dezvolte un ansamblu rezidențial premium în Bucureşti, în locul autobazei sale de lângă Petrom City. Fostul acţionar al lui Dinamo dorește extinderea afacerilor imobiliare, dar și dublarea sumelor din propriile conturi bancare.

13 apr. 2022, 17:29
Cristi Borcea, tun financiar de zeci de milioane de euro! Afacerea-bombă pusă la cale de fostul boss al lui Dinamo
Cristi Borcea, tun financiar de zeci de milioane de euro!

Cristi Borcea, tun financiar de zeci de milioane de euro! Firma care o are acţionar pe mama fostului acţionat de la Dinamo pregăteşte construcţia a 270 de apartamente într-o zonă de lux din Capitală.

Cristi Borcea, tun financiar de zeci de milioane de euro! Afacerea-bombă pusă la cale de fostul boss al lui Dinamo

Cristi Borcea este gata să de lovitura pe piața imobiliară. Potrivit profit.ro, compania de transport produse petroliere Transpeco, una dintre principalele afaceri ale familiei lui Cristi Borcea, pregătește dezvoltarea imobiliară a unei zone rezidențiale de top. Cartierul care este în plan a atras deja atenția unor investitori potenți din punct de vedere financiar, cum ar fi Dan Șucu, Raul Doicescu, Omar Akili și milionarii unguri Péter și Gábor Futó, care pregătesc la rândul lor aici mii de apartamente. Respectiva societate este împărțită în mod egal între Cornel Gâdoiu și Elena Borcea. Transportatorul de produse petroliere este a doua cea mai importată afacere a familiei Borcea, după Gaspeco L&D, cel mai mare vânzător de GPL din România.

Cristi Borcea a plătit o avere pentru maneaua lui Jean de la Craiova. Versurile care l-au cucerit pe fostul şef al lui Dinamo VIDEO

Firma Transpeco deține un teren de circa 9.000 de metri pătrați, la aproximativ 300 de metri distanță de Petrom City, pentru care a început să promoveze un Plan Urbanistic Zonal în vederea construirii unui ansamblu rezidențial de lux. Preţul din acea zonă este de 1.600 – 1.700 de euro / metru pătrat, astfel că profitul familiei Borcea poate ajunge la zeci de milioane de euro. În zona Petrom City sunt în diverse etape de dezvoltare o serie de ansambluri rezidențiale cu un total de peste 4.000 de apartamente.

Cristi Borcea nu mai doarme noaptea: „Iau cinci pastile pe zi”. Ce i-a distrus sănătatea fostului acţionar dinamovist