Cristi Boureanu, primele declaraţii după ce fiica lui l-a acuzat că a bătut-o: La fete e complicat. Mulţi părinţi reuşesc să le ţină

Cristian Boureanu a fost săltat de poliţie din trafic. Fostul politician este acuzat de fiica lui că  ar fi bătut-o în maşină. Pentru că fiica lui Boureanu este minoră, oamenii legii au chemat şi protecţia copilului. La ieşirea din sediul Poliţiei, omul de afaceri a declarat că nu este adevărat.

RomaniaTV.net
12 sept. 2016, 18:25
Cristi Boureanu, primele declaraţii după ce fiica lui l-a acuzat că a bătut-o: La fete e complicat. Mulţi părinţi reuşesc să le ţină

„Nu am bătut-o. După două ore şi jumătate am găsit-o. Uitându-te pe net constaţi ce fac prietenii ei. Ei îşi dau check in. Când vezi că şi Ioana este invitată, începi să-ţi pui idei. Am primit că este la Bucureşti. Nu pot să spun că este o fire mult mai nonconformistă decât colegii ei, dar sunt părinţi care acceptă, părinţi care nu ştiu, părinţi cărora nu le pasă de rezultatele de la şcoală şi părinţi care sunt disperaţi şi nu ştiu ce să facă.

Dacă nu înţelegeam mesajele unei generaţii pe care credeam că o cunosc, dar nu o cunosc. Dacă nu era Laura nu descopeream atât de multe din fugitul de acasă, mersul la băute în Centrul Vechi al Ioanei şi al altora. Eu am încercat să o înţeleg şi să discut cu Ioana. Când 80 % din colegii tăi, băieţii cred că 100%, la 14 ani au dreptul să se ducă să bea noaptea în Centrul Vechi… unii părinţi îi lasă. La fete e mai complicat. Mulţi părinţi încearcă şi reuşesc să le ţină.

Recunosc, si noi am făcut aceste lucruri. Erau alte vremuri. Ioana are dreptul să plece cu mama ei. Dacă eu m-am ocupat atât timp de educaţia Ioanei am pretenţia, cu ajutorul instanţei, să fixez un program foarte clar de vizită. Dumneavoastră i-ati face cadou un telefon mobil cadou copilului după ce a fugit de 5 ori de acasă?”, a declarat Cristi Boureanu. 

Un scandal monstru a avut loc pe o arteră circulată din Capitală, în apropierea Parcului Herăstrău. Jandarmii care aveau drept obiectiv de pază o ambasadă au observat o maşină decapotabilă negră, din interiorul căreia o tânără ţipa ca din gură de şarpe. Jandarmii au intervenit şi au constat că la volan se afla nimeni altul decât fostul politician Cristi Boureanu, şi pentru că tănăra striga că este agresată, iar ei nu aveau competenţa să facă cercetări, au procedat în mod legal la anunţarea, prin staţie, a dispeceratului 112, solicitând o echipă de intervenţie de la Secţia 2.

Potrivit cancan.ro, patru maşini cu agenţi de ordine publică şi-au făcut apariţia în foarte scurt timp, pentru că cearta deja escaladase. Fiica fostului politician, în vârstă de 15 ani, ţipa ca din gură de şarpe „Mă bate, mă rupe în bătaie. M-a luat de păr, de picioare”. Când poliţiştii l-au oprit, Boureanu nu a putut să-şi dovedească identitatea, pentru că nu avea nici un act la el. „Vă las buletin, paşaport, am totul acasă”, le spunea el politiştilor, vrând să demonstreze că este cooperant cu aceştia. În acest condiţii, oamenii legii au luat măsurile obişnuite, escortând pe toată lumea la secţia de Poliţie. Potrivit România TV, lui Cristian Boureanu i s-a făcut dosar penal pentru infracţiunea de rele tratamente aplicate minorului.


Laura Dincă, iubita fostului politician, a dat primele declarații despre situația creată.

„Înainte de a pleca în America, ea a fugit de acasă. Ca să o pedepsească, Cristian Boureanu i-a luat telefonul. Ea s-a supărat rău de tot, iar mama ei i-a cumpărat alt telefon. În America i-am făcut toate poftele. Când ne-am întors din SUA, am mers la Constanța, unde avem casa în renovare. Cea mică cerea să o aducem însă la București, să fie alături de anturajul ei dubios, cu copii care beau și fumează. Tatăl ei i-a luat din nou telefonul, iar ea, în miezul nopții, a luat trenul și a mers la București, fără știrea numănui, cu bani furați din casă, fără telefon, fără nimic… Asta s-a întâplat sâmbătă. Noi am venit în București, a urmărit-o, a văzut cu cine umblă și că fumează alături de ei, iar acum a vrut să o ducă înapoi la Constanța și să o mute la o altă școală. Fata este un copil nebătut, nimeni nu s-a atins de ea, dar are foarte mult tupeu. O pedepseau doar luându-i telefonul”, a spus pentru spynews.ro Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu.

Irina Boureanu, mama fetei, a declarat că nu este prima dată când tatăl acestuia a bătut-o, astfel de venimente petrcându-se şi în trecut. Oamenii legii au mai constatat că fata avea un smoc de păr smuls din cap.