Cristi Brancu a dezvăluit adevăratul motiv al despărţirii dintre Andreea Bălan şi George Burcea: „Nu mai este în stare”

Cristi Brancu a dezvăluit în emisiunea lui că semnele unei despărțiri dintre Andreea Bălan şi George Burcea existau de mai mult timp. Mai mult, se pare că soțul vedetei avea un comportament deviant și se ascundea cu multe lucruri.

RomaniaTV.net
04 mart. 2020, 06:46
Cristi Brancu a dezvăluit adevăratul motiv al despărţirii dintre Andreea Bălan şi George Burcea: „Nu mai este în stare”

Citeşte şi: Surpriză în showbiz! Încă un divorţ în familia artistei Andreea Bălan: „Când am vrut eu, n-a fost de găsit, iar acum…”

La Agenția VIP, Brancu a povestit că George Burcea avea probleme cu drogurile și încerca foarte mult să ascundă acest lucru. Mai mult, se pare că Burcea devenise tot mai închis în el și se ascundea și față de Andreea Bălan, lucru pe care vedeta l-a simțit.

Prezentatorul l-a avut invitat pe actor şi i-a zis acestuia să-și declare dragostea pentru Andreea Bălan, moment în care Burcea a început să se eschiveze. „Ce vrei să demonstrezi cu asta?” i-a zis George Burcea, lui Cristi Brancu, la care acesta: „Nu mai este în stare să spună că o iubește!”.

Andreea Bălan şi George Burcea au contract prenupţial

Andreea Bălan și George Burcea au încheiat un contract prenupțial. Așadar, în urma unui divorț care pare iminent în acest moment, ea rămâne cu o avere colosală, de un milion de euro, în timp ce el nu rămâne cu… nimic!

Andreea Bălan a anunaţt că divorţează de George Burcea. Prin intermediul contractului prenupțial, ea rămâne cu tot ce a venit, el cu ce a avut înainte de căsnicie. 

Conform Spynews.ro, Andreea Bălan rămâne cu o casă de 500 de mii de euro, un apartament de 100 de mii de euro, un alt apartament de 90 de mii de euro, ambele în zone foarte bune, acolo unde are vecini din crema showbiz-ului, trei mașini de lux.

Citeşte şi: Tatăl lui George Burcea, declaraţii incendiare despre divorţul fiul său de Andreea Bălan: „Eu am bănuit şi mă doare chestia asta”

Andreea Bălan a avut o reacție neașteptată după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins acasă la altă femeie. Îndrăgita cântăreață a transmis un mesaj scurt, și a făcut publice noi fotografii pe o rețea de socializare.

Bălan și Burcea s-au separat, de curând, actorul mutându-se de acasă. În cursul zilei de luni s-a aflat și identitatea femeii care a mers la noua adresă la care locuiește George Burcea.  În replică, la numai câteva ore distanță, Andreea Bălan a publicat două poze realizate pe platourile de filmare ale clipului pentru piesa pe care urmează să o lanseze.

Citeşte şi: Primele imagini cu George Burcea, după ce Andreea Bălan a confirmat despărţirea. Şi-a cărat lucrurile din fosta casă