Cristian Boureanu aruncă bomba! Încă vorbește cu Sebastian Vlădescu, bărbatul care l-a despărțit de fosta soție. „I-am mulțumit. Mi-a făcut un mare bine”

Cristian Boureanu a făcut noi dezvăluiri despre infidelitatea Irinei, fosta lui soție și mama fiicei sale. Cei doi au divorțat după ce Irina l-a înșelat cu partenerul de afaceri și cel mai bun prieten al lui, Sebastian Vlădescu. Fostul politician a explicat, în podcastul lui Măruță, de ce acel moment i-a făcut, de fapt, un bine.

14 iun. 2022, 15:49
Cristian Boureanu aruncă bomba! Încă vorbește cu Sebastian Vlădescu, bărbatul care l-a despărțit de fosta soție. „I-am mulțumit. Mi-a făcut un mare bine”

Cristian Boureanu și Irina s-au căsătorit în anul 2000, apoi au devenit părinții Ioanei, iar după patru ani de căsnicie au divorțat. Fostul politician a luat această decizie după ce a aflat de infidelitatea Irinei Boureanu. Irina l-a înșelat pe Cristian Boureanu, care avea 31 de ani la vremea respectivă, cu nașul lor de cununie, Sebastian Vlădescu, care avea 46 de ani.

În ciuda scandalului de atunci, Cristian Boureanu spune acum că nu regretă relația cu Irina și că a iertat-o.

„Eu am ținut cont de suflet și nu-mi pare rău, am avut niște amintiri minunate. Lumea spune că da, dar a plecat cu nașul. A fost opțiunea ei, oamenii nu sunt proprietatea nimănui. Unul din secretele fericirii și tinereții este acceptarea. Era cel mai bun prieten al meu Sebastian Vlădescu la vremea aceea. Și era partenerul meu în toate business-urile. N-am avut o altă problemă cu Sebastian vreodată, în afară de asta. N-a fost ușor. Mai ales că aveam toate business-urile împreună, eram și persoană publică”, a povestit fostul politician.

Cum a aflat Cristian Boureanu că a fost înșelat

„M-a scos la o cafea Sebastian să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine. M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea.

Hai să spunem că de fiecare dată când în spatele cortinei relația începea să se destrame eu am simțit. Dumnezeu mi-a dat întotdeauna un semn. Sunt două lucruri. Oamenii încep să se certe și nu știu de ce. Unul din ei știe de ce se întâmplă chestia asta. Pentru că oamenii nu mai vibrează la fel. Pentru că ai un consumator ascuns. Oamenii formează un tot împreună.

Așa a fost. Mie mi-a făcut un bine. Nu bănuiam, nu aveam nici cea mai mică idee. Am avut o discuție foarte scurtă. Eu cred că oamenii nu sunt proprietate. Mi-a fost foarte greu să accept că pierd oameni dragi. Dar cum spuneam, nimeni nu e proprietatea nimănui, noi putem face alegeri în viață. Pot eu să stau să controlez? Niciodată nu m-am uitat să verific telefonul nevestei. Fiecare alege. Apoi trebuie să fie pregătiți să suporte consecințele alegerilor lor. Eu am păstrat apoi custodie unică la copil”, a mai spus el.

Boureanu a povestit și cum s-a descurcat de unul singur cu Ioana, fiica lui, care i-a rămas în grijă de la trei ani.

„A fost pentru mine o prioritate. Când făceam politică, oamenii știau că eu după ora 5 nu mă mai duceam la nicio emisiune, la nimic, mă duceam să îmi iau copilul de la școală și de la 5 la 8 stăteam cu Ioana. Eu am învățat-o să patineze, eu am învățat-o să schieze. Avea 3 ani și 2 luni. Ioana schia de la 3 ani. Mergeam singur cu ea, nu aveam nicio treabă. Plecam câte două săptămâni, câte o lună.

Aveam stații din alea din America și lăsam una la recepție, una la barmaniță, una la un prieten și mă duceam la club. Copilul nu se trezea noaptea, cred că o singură dată că o durea burtica. Mă duceam, mă distram, eram în zonă oricum. A doua zi ma trezeam, plecam împreună la schi, făceam teme. Nu am avut probleme”, a povestit Boureanu.

Citește și Cristian Boureanu, mărturisire șocantă la opt ani de la divorțul de Valentina Pelinel: „Eram pe plajă și i-am spus: ăsta vrea să te… Ea a ales”

„Am iertat-o pe Irina pentru infidelitate. Dar nu am iertat-o pentru custodie”

Cristian Boureanu a pierdut custodia fiicei sale când ea avea 17 ani. Instanța a decis ca adolescenta să trăiască alături de mama ei.

„N-am iertat-o pentru luptele pe care le-a dus cu Ioana. Eu am pierdut custodia Ioanei la 17 ani. Nu am putut să lucrez cu Irina la construcția Ioanei. Sunt niște lucruri legate de școală, de obligațiile de a învăța, de cât de mult trebuie să învețe un copil la toate materiile. Eu am fost un copil de 10, am avut 10 tot timpul, am fost premiant. Și, totuși, eram cel mai bun de la școală”, a explicat Boureanu.

Cristian Boureanu: Încă vorbesc cu Sebastian Vlădescu

Întrebat dacă Irina Boureanu mai este împreună cu Sebastian Vlădescu, Boureanu a spus că nu. „Nu, dar nu îmi place să vorbesc. S-au căsătorit trei luni, au divorțat imediat. Au mai avut un episod de vreo doi ani. Pe mine nu m-a interesat ce a spus lumea”.

„Ce i-am spus nașului prima oară când am vorbit după mult timp? I-am mulțumit. Da, încă vorbesc cu el. Mie mi-a făcut un bine. Ideea e de cum vezi viața. Dacă ne tot opunem, viața face ea ce trebuie. Mă uit în spate și eu nu aș fi continuat cu Irina, nu reușeam să fim pe aceeași lungime de undă, ne doream alte lucruri de la viață. Probabil se rupea indiferent de situație. E adevărat, a fost dureros, șocant. Mă adaptez, m-am rugat foarte mult să pot să o iert pe Irina și să pot să-l iert pe el”, a recunoscut Boureanu.

Cum a început să aibă succes la femei

„Eu am început să am succes la fete când am învățat trei lucruri. Și ordinea ar fi următoarea:

Aveam vreo 16 ani și aveam o iubită de 25. Era și puțin logodită, dar pe vremea aia nu aveam prejudecăți, nu mă interesa. Poate a fost karma. Și ea m-a învățat că femeia alege. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm, dar ea alege de multă vreme. Apoi e un joc pe care-l facem, dar femeia e cea care alege. Când am văzut că nu prea, am trecut mai departe.

Al doilea lucru pe care l-am învățat e că durează 5 -10 secunde până când doi oameni știu că ar vrea să ajungă să aibă o conexiune sexuală. Tu o simți dacă există sau nu.

Al treilea lucru e că am avut succes la fete întotdeauna fiindcă am învățat că nu trebuie să povestești. Cu fata povestești tot. Eu mă refer să nu povestești la prieteni cu cine ai dormit azi-noapte. Pentru că prietenii duc vorba, pentru că fetele apoi se feresc. Umblu pe unde vreau, dar nu trebuie să știe nimeni”.