Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu: „Stătea de doi ani cu rochia de mireasă în dulap”

Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu. Când toată lumea aștepta ca cei doi să anunțe data nunții, fostul politician a confirmat despărțirea, după şase ani şi jumătate de relaţie.

02 aug. 2021, 15:45
Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu: „Stătea de doi ani cu rochia de mireasă în dulap”
Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu

Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu. Tânăra este extrem de afectată de această decizie, mai ales că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-şi salva relaţia. În ultima vreme, cei doi nu se mai înţelegeau deloc, iar faptul că nunta se lăsa aşteptată, nu o bucura deloc pe Laura.

Citeşte şi: Cristian Boureanu și-a ieșit din minți, în plină stradă FOTO

Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu

De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. Stătea de doi ani cu rochia de mireasă și pantofii pregătiți de nuntă, în dulap.

Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe, să își schimbe comportamentul, să nu mai existe certuri și discuții între ei, dar acest lucru nu a fost posibil, șansele de împăcare între ei fiind minime”, au declarat prieteni apropiați ai Laurei, potrivit Click.ro.

Cristian Boureanu a făcut anunţul despărţirii

Cristian Boureanu

şi Laura Dincă ar fi trebuit să se căsătorească. În 2018, afaceristul îşi ceruse de soţie iubita. Vestea despărţirii celor doi este cu atât mai suprinzătoare cu cât, în urmă cu doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat afaceristul pentru Național.

Povestea de dragoste dintre Cristian Boureanu şi iubita cu 24 de ani mai tânără a început în 2015, la scurt timp după divorțul de Valentina Pelinel.