Cristian Boureanu și-a ieșit din minți, în plină stradă FOTO

Cristian Boureanu a fost surprins extrem de nervos, încât și-a ieșit din minți la telefon, fără să mai țină cont că se afla în plină stradă. Afaceristul a fost văzut în compania unei brunete misterioase, deşi are o iubită oficială, Laura Dincă.

13 iul. 2021, 10:22

Cristian Boureanu și-a ieșit din minți, în plină stradă! Cristian Boureanu a fost iarăși protagonistul unor ipostaze controversate, fiind văzut din nou fără iubita lui, Laura Dincă. Deşi până de curând păreau nedezlipiți, bucurându-se din plin de ieșirile romantice, afaceristul e văzut din ce-n ce mai des fără iubita sa. Ultima oară a fost surprins şi de SpyNews.

Cristian Boureanu și-a ieșit din minți, în plină stradă!

Cristian Boureanu a ales să-și petreacă timpul mai întâi în compania unui prieten. Îmbrăcat într-o cămașă albă, pataloni scurți negri și încălțat cu pantofi în aceeași nuanță, afaceristul și bărbatul respectiv au petrecut minute bune discutând în fața unui restaurant, loc în care păreau destul de relaxați, dovadă fiind zâmbetele imprimate pe chipurile lor. Ulterior, starea de spirit avea să se schimbe radical pentru omul de afaceri! Imediat după ce a plecat cu mașina din fața restaurantului din București, Cristian Boureanu a făcut o oprire pe stradă pentru a se întâlni cu o altă persoană, de această dată cu o femeie care a urcat la el în mașină! Cei doi nu au schimbat prea multe vorbe, fiind mai mult concentrați pe telefon, până ce au ajuns împreună într-o benzinărie.

Fiica lui Cristian Boureanu, vedetă pe Tik Tok. Ioana dansează alături de tatăl ei pe o melodie cu versuri licenţioase

Cristian Boureanu a coborât din mașină pentru a face plinul mașinii. Afaceristul era mult mai atent la discuția pe care o avea la telefon, fiind destul de agitat, gesticulând cu mâinile prin aer, cu o mimică foarte expresivă ce-i trăda încordarea și părea că ridică tonul fără să mai țină cont că se afla în plină stradă! Apoi, Cristian Boureanu s-a mai calmat puțin, pentru că odată urcat în mașină, la volan, a schimbat câteva vorbe cu bruneta pe care ulterior a lăsat-o în fața unei bănci.