Cristian Boureanu şi Laura Dincă s-au despărţit după şase ani de relaţie: „Spre bucuria multora, am luat decizia să ne despărţim”. VIDEO

Cristian Boureanu (48 de ani) și Laura Dincă (24 de ani) au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de şase ani și toţi se aşteptau să facă pasul cel mare. Vestea despărţirii lor i-a luat pe toţi prin surprindere, cu atât mai mult cu cât păreau un cuplu bine sudat.

01 aug. 2021, 14:03

Cristian Boureanu şi Laura Dincă ar fi trebuit să se căsătorească. În 2018, afaceristul îşi ceruse de soţie iubita. Vestea despărţirii celor doi este cu atât mai suprinzătoare cu cât, în urmă cu doar câteva luni, cei doi vorbeau despre nuntă și copii.

După 6 ani de relație cu Laura, 6 ani și jumătate aproape, am luat decizia să ne despărțim, spre bucuria multora… A fost frumos, s-a terminat, este singura declarație pe care o dau. Să nu se obosească presa să mă sune pentru că nu mai sunt persoană publică și nu dau nici un fel de declarație”, a declarat afaceristul pentru Național.

Povestea de dragoste dintre Cristian Boureanu şi iubita cu 24 de ani mai tânără a început în 2015, la scurt timp după divorțul de Valentina Pelinel).

Citeşte şi Fiica lui Cristian Boureanu, vedetă pe Tik Tok. Ioana dansează alături de tatăl ei pe o melodie cu versuri licenţioase

În 2018, cei doi s-au logodit, plănuind să-şi întemeieze o familie şi să aibă mulţi copii. După ce a devenit celebră prin relația cu Cristian Boureanu, Laura Dincă a renunțat la cele două facultăți pe care le începuse  (Management la ASE și Psihologie la Titu Maiorescu) pentru a se ocupa de o afacere în design vestimentar.

Monica Tatoiu a dezvăluit problemele din relaţia celor doi: ”Când dispare focul amorului, se vede prăpastia”

Monica Tatoiu, prietenă foarte bună cu Cristian Boureanu, a dezvăluit, în urmă cu câteva săptămâni, motivul pentru care fostul politician și iubita lui nu au mai ajuns în fața altarului, deși își doreau acest lucru.

Potrivit Monicăi Tatoiu, diferenţa de vârstă și-a spus cuvântul:

Diferențele de vârstă, nu numai diferențele de vârstă, ci și diferențele de caste. Când dispare focul amorului se vede prăpastia dintre caste. Vă place, iubire, nu știu ce și când aia se termină ce faci, după ce s-a terminat. Rămâne prietenia ori prietenia trebuie bazată pe valori comune”, a spus Monica Tatoiu la Antena Stars.

Cristian Boureanu are la activ două căsnicii eşuate. Fosta soție, Irina Boureanu, a avut o relație extraconjugală de durată cu nașul de cununie al familiei Boureanu, fostul ministru Sebastian Vlădescu. În urma căsătoriei a rezultat o fiică. Boureanu a fost ulterior căsătorit cu modelul Valentina Pelinel, până în 2014.

Citeste si Valentina Pelinel, în costum de baie la ştrandul familiei. Cum arată blondina după ce a născut 3 copii