Cristian Cioacă, DECLARAŢIE-ŞOC despre Elodia

Procesul "Cioacă-Elodia" a ajuns şi la audierea celui mai misterios personaj al acestei epopei judiciare: sepepistul Daniel Zabara. Este ultima persoană care a vorbit cu Elodia înainte de dispariţia acesteia. Interesant este că soţul avocatei, Cristian Cioacă, dispărute spune într-un interviu că "telefonul Elodiei era ascultat". 

RomaniaTV.net
01 nov. 2013, 13:50
Cristian Cioacă, DECLARAŢIE-ŞOC despre Elodia

Într-un interviu din octombrie 2007, primul interviu acordat presei, Cristian Cioacă făcea o declaraţie-şoc, spunând: Înainte de dispariţie, telefonul Elodiei erau ascutat! 

„Când m-a sunat din Dubai, am întrebat-o dacă mă duc s-o iau de la aeroport (…)Discuţia asta telefonică am avut-o joi (…) Cineva probabil o ştie. Cineva ştie această discuţie telefonică. (…) Au fost înregistrate telefoanele. Spun asta având în vedere convorbirile pe care le-am avut, iar replicile şi expresiile pe care le foloseam în acele convorbiri au fost folosite ca întrebări de către organele de cercetare. (…) Eu nu cred că erau ascultate telefoanele mele. Probabil că era ascultat telefonul ei. După care a fost ascultat şi al meu. După care au fost ascultate şi ale prietenilor. Cert este că, în acea perioadă, telefoanele au fost ascultate. Cine avea interes să le asculte? Cine cunoştea relaţiile ei, activităţile pe care le desfăşura ea în acea perioadă?!… Eu nu le-am ştiut”.