Cristian Cioacă va fi cercetat în libertate în Cazul Elodia VIDEO

Judecătorii Tribunalului Bucureşti au respins, miercuri seara, cererea de arestare preventivă a lui Cristian Cioacă în dosarul privind uciderea soţiei lui, avocata Elodia Ghinescu, dată dispărută în septembrie 2007. Procurorii ceruseră miercuri arestarea lui Cristian Cioacă, în baza unor probe noi, depuse la dosar. După mai bine aproape cinci ore petrecute în sala de judecată, fostul soţ al Elodiei a ieşit zâmbitor spunând că a fost o decizie previzibilă.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 18:40
Cristian Cioacă va fi cercetat în libertate în Cazul Elodia VIDEO

Cristian Cioacă a fost dus, miercuri, la Parchetul instanţei supreme pentru a fi anunţat că s-a pus în mişcare acţiunea penală în cazul lui, pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu. Totodată, procurorul l-a informat pe Cristian Cioacă şi despre faptul că va cere instanţei arestarea lui preventivă, a spus avocata Maria Vasii.

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus însă judecarea lui Cristian Cioacă în stare de libertate, după cinci ore de audieri. În urma deciziei instanţei, Cristian Cioacă le-a declarat reporterilor, râzând, că s-au spus multe despre el şi că îl aşteaptă un copil acasă.

Elodia Ghinescu, soţia lui Cristian Cioacă, a fost dată dispărută în septembrie 2007, iar corpul său nu a fost încă găsit, fapt ce a îngreunat considerabil munca procurorilor. Totuşi, ei susţin că au găsit noi probe care atestă vinovăţia lui Cristian Cioacă, acuzându-l pe acesta că şi-ar fi ucis şi tranşat fosta soţie. Tocmai din acest motiv au cerut instanţei arestarea preventivă a poliţistului.