Cristian Diaconescu: Cred că Ponta își face iluzii că îl voi menaja în cursa pentru Președinție

Cristian Diaconescu, candidatul PMP la Preşedinţie, îl avertizează pe Victor Ponta că nu îl va menaja în cursa pentru Cotroceni. Diaconescu spune că Ponta este "un tip dinamic", "foarte grăbit în a avea control, în a avea un anume gen de autoritate, destul de neatent la ce se întâmplă în jur".

RomaniaTV.net
18 iun. 2014, 07:44
Cristian Diaconescu: Cred că Ponta își face iluzii că îl voi menaja în cursa pentru Președinție

Cristian Diaconescu susţine că Victor Ponta este „e foarte grăbit în a avea control, în a avea un anume gen de autoritate, destul de neatent la ce se întâmplă în jur. E un tip dinamic”.

Elena Udrea: PMP va susţine un candidat unic la prezidenţiale doar dacă acesta e Cristian Diaconescu

Întrebat dacă ar fi periculos ca premierul Victor Ponta să ajungă președinte, Diaconescu a răspuns: „Nu Ponta în sine cât ideea ca o singură formațiune de acest tip să aibă toată puterea în România. Aș încerca să mă opun ca orice fel de partid politic, pe o democrație fragedă ca a noastră, să își încredințeze sistemul democratic românesc într-o singură unitate frâiele. Trebuie să existe un echilibru”.

„Cred că Ponta își face iluzii că-l voi menaja în cursa pentru Președinție„, a spus fostul social-democrat, adăugând: „Eu îi transmit direct: nu ai experiență, nu te acceptă nimeni din exterior, nu vei reuși să te impui. Nu trebuie să se aplice în România un proiect din est. Nu trebuie să avem un președinte ostatic intereselor din afara țării.”

ALEGERI PRELIMINARE în PSD. Ponta: Mă gândesc că vor mai mulţi doritori pentru candidatura la Preşedinţie