Cristian Pârvulescu: Nimeni nu a ieşit câştigat la alegerile de duminică. Doar UDMR

REZULTATE ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Analistul Cristian Pârvulescu a declarat, marţi, la România TV, că singurul câştigător al alegerilor europarlamentare de duminică este UDMR.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 15:08
Cristian Pârvulescu: Nimeni nu a ieşit câştigat la alegerile de duminică. Doar UDMR

Alegerile de duminică au stabilit un clasament. Nimeni nu a ieşit câştigat. Nici PSD, cu 37%, nu se simte foarte  confortabil, nici PNL cu 15%, nici PDL cu 12,6%,  nici PMP. Doar UDMR se simte foarte bine pentru că a obţinut un scor excelent, are un electorat disciplinat„, a declarat Cristian Pârvulescu la România TV.

Analistul politic a mai arătat că „institutele de sondare au păcălit puţin partidele care au intrat în niste strategii ciudate”.

În ceea ce îl priveşte pe Crin Antonescu, Pârvulescu a comentat că suntem în faza în care liderul demisionar al PNL „a preluat iniţativa, se prezintă ca un candidat”.

Este adevărat că în momentul de faţă nu este reales (n.red. – ca preşedinte al PNL), dar este preşedinte recunoscut şi are cele mai mari şanse la congresul extraordinar al partidului, cu echipa sa. (…) Vă spun realist. Are şanse să devină preşedinte? Da. Nu are şanse să devină preşedinte? Ba. Este ceea ce gândeşte PDL, este ceea ce gândesc toţi ceilalţi”, a spus analistul politic.

Vasile Dâncu: De la cine au luat VOTURI Mircea Diaconu şi PMP. Cum stau partidele pe regiuni