Cristian Popescu Piedone este de nerecunoscut. Ce a pățit primarul Sectorului 5: „Așa că de vreo oră… stau”

Cristian Popescu Piedone este de nerecunoscut. De când a fost eliberat din închisoare și a revenit acasă, primarul Sectorului 5 e cel mai fericit bunic din lume, care nu le refuză nimic nepoțelelor sale. Așa că, cele două fetițe au venit cu o idee haioasă, la care bunicul lor a luat parte.

13 nov. 2023, 22:07
Cristian Popescu Piedone este de nerecunoscut. Ce a pățit primarul Sectorului 5: „Așa că de vreo oră… stau”
Cristian Popescu Piedone este de nerecunoscut

Cristian Popescu Piedone este de nerecunoscut. Micuțele s-au gândit să arate cât de talentate sunt și s-au apucat să-l fardeze pe bunicul, iar acesta, nu doar că nu a avut absolut nimic de comentat, dar a postat o fotografie pe rețelele sociale și un mesaj, care a stârnit amuzamentul fanilor.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, un romantic incurabil. Mesaj de dragoste pentru soție la aniversarea a 35 de ani de căsnicie: „Fără tine aș fi fost nimeni, frumoasa mea. Iulia, iubito, îți mulțumesc! Te iubesc!”

Cristian Popescu Piedone este de nerecunoscut

Ora 10 n-a venit, Omul Negru… a sosit. Mi-au dat nepoțelele pauză de stație și m-au pus… manechin de încercare. Cică… „beauty art”. Așa că de vreo oră… stau la machiaj. Cred că-s frumos, nu?”, au fost cuvintele lui Piedone.

Piedone se bucură acum de fiecare moment alături de nepoții săi, iar în 2021, când a aflat că va fi din nou bunic, se afla la tribunal și a transmis un mesaj sfâșietor.

Îți mulțumesc Ana, iubitul meu copil. Vezi, tu, copile… Caroline Cristiana, fetița ta, a ales sa-ți zâmbească taman astăzi, în zi de cumpănă pentru tatăl tău! Dumnezeu este mare, copilul meu! Ți-am spus-o mereu!

Dumnezeu a vrut să fii, din nou, mama, astăzi, pe 22! Mi-ați trimis vestea când eram la tribunal… Îți mulțumesc, iubirea mea! Și… te iubesc. Aștept sa te îmbrățișez și să îți spun, încă o data, că te iubesc, Ana. Despre mine… știi… Cât o vrea bunul Dumnezeu, cât mi-or fi in preajma sfinții și heruvimii… îmi voi proteja cei patru nepoței cu prețul vieții!

În lumea mea, in lumea din sufletul meu, cei patru nepoței sunt soarele și luna și timpul și viața. Trăiesc pentru ei.  PS: Caroline Cristiana, porți numele împăratului Hristos! Să-ți fie viața bucurie, prințesa mea. Bunicul te așteaptă acasă! Vă iubesc, dragii mei!“, a fost mesajul primarului sectorului 5.