Cristian Popescu Piedone îl spulberă pe Nicuşor Dan din spatele gratiilor: „Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu”

Cristian Popescu Piedone îl desfiinţează pe Nicuşor Dan din spatele gratiilor. Fostul primar al Sectorului 5 îl acuză pe primarul Capitalei că stă nepăsători, în timp ce problemele Bucureştiului sunt din ce în ce mai mari.

19 iul. 2022, 14:05
Cristian Popescu Piedone îl spulberă pe Nicuşor Dan din spatele gratiilor: „Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu”

Cristian Popescu Piedone îl spulberă pe Nicuşor Dan din spatele gratiilor. Deşi se află în închisoare, fostul primar al Sectorului 5 nu poate sta departe de lumea politică. Acesta lansează acuzaţii grave la adresa primarului Capitalei.

Cristian Popescu Piedone, atac devastator la adresa lui Nicuşor Dan: „Călărești calul invizibil, omule, și colinzi drumuri greșite”

Citeşte şi Piedone se luptă din puşcărie. Vrea să-şi recupereze colecţia de maşini de epocă după condamnarea în dosarul Colectiv

Fostul primar al Sectorului 5 este revoltat de modul în care a ajuns să arate Capitala ţării sub conducerea lui Nicuşor Dan.

„GHINION PENTRU BUCUREȘTI

Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu…

Îmi scriu cetățenii că iarba din subordine ți-a murit, iar, sufocată. Și că lenea din biroul tău rectangular/oval… a pus la gheață țevile de apă caldă.

Aflu că s-a ales praful de Cișmigiu… Și e păcat mare. Că-n doi ani de când iei leafa grasă de la cetățean, chiparosule, aveai verdeața sănătoasă în Cișmigiu doar dacă o udai personal cu bidonul în fiecare pauză de masă! Dar de doi ani… uzi cetățenii în felul tău, alesule. Și îi uzi strâmb. (Că-mi șoptesc păsărelele cerului… că nici jet n-ai.) Nu-i bai… Ca mâine trec încă doi ani și… te-oi duce pe la casa ta. Și-oi lasa miezul ăsta de Românie să respire și să se primenească. Și va curge iar apa caldă pe conductele din case… Și iarba nu va mai fi gălbejită… Și Cismigiul va fi iar poarta de Rai…

Iar TU… doar o GREȘEALĂ din care oamenii urbei au învățat și vor mai învăța destule!

Ți-as mai scrie, împărat al himerelor și prinț neîncoronat al neajunsurilor… Ți-as mai scrie destule…

Au însă și cetățenii prea multe să-ți spună. Așa că-i las să continue scrisoarea asta deschisă, pe care, desigur, o s-o ignori cum îți este caracterul.

Călărești calul invizibil, omule, și colinzi drumuri greșite… Au făcut-o și alții… Și-au sfârșit cu toții tăvăliți în colb trist, lipsit de valoare!

Să ai apă caldă la duș, monsieur! Și jet, desigur.

Cu dezamagire de moment și încredere în viitor, Piedone NEVINOVAT”, scrie fostul primar al Sectorului 5 pe reţelele de socializare.

Cristian Popescu-Piedone, fost primar al Sectorului 4 și al Sectorului 5, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 4 ani de închisoare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv. În prima instanță, el primise 8 ani și șase luni de închisoare.

Citeşte şi Condiţii de neimaginat pentru Piedone la Penitenciarul Rahova. Cum i-au organizat șefii închisorii celula