Cristina Cioran are probleme de sănătate: „Stau izolată într-o cameră”

Cristina Cioran a luat o decizie radicală pentru ca fetița ei și a fostului său iubit, Alex Dobrescu, să nu ia boala.

06 ian. 2023, 11:51
Cristina Cioran are probleme de sănătate: „Stau izolată într-o cameră”
Clipe de groază pentru Cristina Cioran

Cristina Cioran a mărturisit pe rețelele de socializare că are probleme de sănătate. Vedeta stă acum izolată într-o cameră, departe de micuța sa și speră ca aceasta să nu se îmbolnăvească. Aceasta se luptă cu gripa și încearcă să o țină departe de boală pe fiica sa.

Fosta prezentatoare se confruntă cu febră, frisoane și tuse, simptome care i-au dat bătăi de cap și i-au stricat ritmul normal al vieții. Totodată, vedeta are și dureri de mușchi.

Citește și: Anamaria Prodan a dat lovitura! Ce afacere își deschide impresara împreună cu asociații săi din Emirate: ”O să facă istorie”

„La ce nu mă așteptam eu în dimineața asta? La o gripă. Tuse, frisoane, febră. Stau izolată într-o cameră ca sa nu ajungă și la bebelină. Sper din suflet că nu i-am dat-o zilele trecute.

M-a dat peste cap, deja dorm de o zi și jumătate. Îmi arde tot. Mă doare corpul. Mă dor mușchii. Mă doare tot. Capul, gătul, mâinile, tot. Tusea asta e oribilă. Sper să îmi treacă cât mai repede”, le-a spus Cristina Cioran fanilor ei.

Citește și: Olguţa Berbec, anunţ după şase ani de căsnicie: „Nu-i totul roz întotdeauna. Cred că amândoi am înţeles”

Cristina Cioran, despărțire de tatăl copilului

Vedeta trece printr-o perioadă dificilă în plan personal, după ce a pus capăt relației pe care o avea cu tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Potrivit acesteia, cei doi au început să se distanțeze la începutul toamnei trecute, totul luând o turnură negativă. Cristina ar fi încercat să facă relația să funcționeze din nou, dar totul a fost în zadar.