Cristina Cioran tună și fulgeră la adresa Oanei Roman! După Vica Blochina, prezentatoarea vine și ea cu un nou atac. Totul a fost cauzat de Marius Elisei

Cristina Cioran intervine în scandalul dintre Oana Roman și Vica Blochina și face o serie de dezvăluiri halucinante. După ce fosta amantă a lui Victor Pițurcă a lansat o serie de acuzații grave la adresa lui Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman, Cristina Cioran a dezvăluit că bărbatul a făcut mai multe gesturi obscene și la adresa sa.

25 aug. 2023, 11:56
Cristina Cioran tună și fulgeră la adresa Oanei Roman! După Vica Blochina, prezentatoarea vine și ea cu un nou atac. Totul a fost cauzat de Marius Elisei
Cristina Cioran tună și fulgeră la adresa Oanei Roman! După Vica Blochina, prezentatoarea vine și ea cu un nou atac. Totul a fost cauzat de Marius Elisei

Cristina Cioran tună și fulgeră la adresa Oanei Roman! Incidentul halucinant ar fi avut loc la o petrecere la care se afla și Oana Roman. Revoltată de gesturile bărbatului, Cristina Cioran a dezvăluit că mers glonț la fiica lui Petre Roman căruia i-a cerut să își ia soțul acasă.

Citește și Mare scandal în showbiz-ul românesc! Mara Bănică și Vica Blochina dau de pământ cu Oana Roman după scandalul cu Selly

Cristina Cioran tună și fulgeră la adresa Oanei Roman!

Recent, Cristina Cioran a povestit un episod destul de neplăcut care îl aduce în prim plan pe Marius Elisei, fostul soț al Oanei Roman.

Blondina a mărturisit că în urmă cu ceva timp, atunci când se afla la o petrecere cu iubitul său, Alex, Marius Elisei ar fi făcut mai multe gesturi nepotrivite la adresa sa, care au enervat-o la culme. Din fericire, vedeta a fost apărată de iubitul său, care nu s-a pus la mintea fostului soț al Oanei Roman, despre care spune că este un personaj dubios.

„Marius a făcut un gest nepotrivit, obraznic, la adresa mea. S-a luat de mine. Iar Alex m-a aparat. Bătaie de la Alex nu a luat, pentru că nu s-a pus la mintea lui.

Dar da, mi s-a povestit și mie că a luat bătaie de la altcineva tot pentru că ă făcut gesturi nepotrivite și la adresa altor persoane, după ce au am plecat. A încercat și să jignească niște oameni. Așa e personajul, absolut dubios. Alex nu s-a pus la mintea lui, pentru că nu merita stresul. Elisei e un personaj complet neinteresant”, a declarat Cristina Cioran pentru CANCAN.RO.

Revoltată de gesturile făcute de Marius Elisei, Cristina Cioran s-a dus glonț la Oana Roman căreia i-a spus să își ia soțul acasă.

În loc să aplaneze conflictul, Oana Roman a pus paie pe foc și a reacționat foarte urât deoarece actrița și-a permis să-i spună să îl ia pe Elisei din locația respectivă, pentru că făcea urât.

„Am rugat-o pe Oana să-l ia de acolo, pentru că făcea urât. Iar ea s-a inflamat, cum pot spune eu așa ceva. Dar asta făcea. A spart niște pahare. A dărâmat o masa”, a adăugat Cristina Cioran.

Reacția Cristinei Cioran a venit la scrut timp după ce Vica Blochina și Oana Roman au început să se războiască public din cauza lui Marius Elisei. Totul a început după ce fosta amantă a lui Victor Pițurcă a povestit cum Marius Elisei a fost bătut la o petrecere  de unul dintre partenerii invitatelor la adresa cărora acesta a făcut gesturi reprobabile.

„Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin? Ai uitat când a luat bătaie la petrecerea de la ziua mea de acum trei ani?”, a dezvăluit Vica Blochina.

Citește și Scandalul ia amploare. Vica Blochina continuă dezvăluirile dure despre Oana Roman. Șterge pe jos cu fosta ei prietenă. ”Câte cărți a citit soțul tău? Dacă tot ai așa pretenții”