Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale: „Urmează ceva dificil în viața mea”

Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale. Vedeta a trecut prin momente dificile, când şi-a pierdut mama şi a vorbit despre smenele pe care le primește de la ea, ori de câte ori trece prin situaţii grele.

29 mart. 2022, 11:25
Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale: „Urmează ceva dificil în viața mea”
Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale

Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale. Vedeta a mărturisit că o visează des pe mama ei, care îi oferă sfaturi și o avertizează în legătură cu situațiile în care se află. Suferă foarte mult că nu o mai are fizic alături, îi lipseşte enorm blândeţea şi căldura ei.

Citeşte şi: Cristina Spătar rupe tăcerea despre problemele financiare: „Nu este cea mai bună perioadă”

Cristina Spătar primeşte semne după moartea mamei sale

Am visat-o, îți dai seama, ca orice copil care își pierde mama. Când o visez, mă avertizează de situații dificile, urmează ceva dificil în viața mea. Trebuie să fiu mai atentă, nu știu… așa e, chiar am observat când o visez pe ea, am parte de experiențe puțin plăcute sau sunt situații mai delicate.

În orice situație delicată, mă rog lui Dumnezeu și, ulterior, vorbesc cu ea, că știu că ea mă ajută și m-a ajutat toți anii ăștia când mi-a fost mai greu. Ea nu a fost o mamă oarecare, a fost o mamă… foarte blândă, caldă, o mamă adevărată, nu pot să explic. Blândețea întruchipată era mama mea”, a mărturisit Cristina Spătar, la Antena Stars.

Cristina Spătar a trecut prin multe greutăți în ultima perioadă, printre care și pierderea tatălui, în urmă cu câteva luni. Şi-ar dori mult să se mute la Londra pentru educația copiilor săi. Chiar dacă nu stăpânește foarte bine limba engleză, spune că acesta ar fi un motiv să învețe. Și în Dubai și-ar mai dori artista să ajungă, dar Marea Britanie, spune ea, este cea mai bună varinată penru viitorul celor mici.

Nu, nu ma mut momentan. Eu oricum nu mai am pe nimeni aici. Am rămas doar eu și copiii. As vrea sa merg în Londra, mai ales pentru binele și evoluția copiilor mei. Și în Dubai mi-ar plăcea, am fost acolo și chiar m-a impresionat. Nu vorbesc bine engleza, iar pentru asta as vrea sa plec. Sa învăț și sa fac totul asa cum trebuie. M-am gândit la scoli, iar dacă ar fi sa plec, as alege Londra, tocmai pentru educația de acolo. Cand am mai vrut sa plec acum doi ani, nu am primit acordul fostului sot.(…)„, a declarat Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni.