CSA Steaua, INTERZIS în Liga 4. AMFB susţine că echipa Armatei va începe din Liga 5

CSA Steaua speră să fie înscrisă direct în Liga 4, deși regulamentul spune clar că o echipă nou-înființată trebuie să pornească din Liga 5.

12 iun. 2017, 13:18
CSA Steaua, INTERZIS în Liga 4. AMFB susţine că echipa Armatei va începe din Liga 5

Adrian Bumbescu a declarat că CSA Steaua va debuta din Liga 4, însă oficiali din cadrul AMFB spun că nici nu se pune problema de așa ceva.

Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali: CSA Steaua ar trebui să joace în Liga 1, FCSB nu e afiliată la FRF

„Am citit și noi ce a spus domnul Bumbescu. Dânsul a zis că am fi dat noi acceptul ca Steaua să înceapă încă din Liga a 4-a. Nici vorbă de așa ceva! Există un regulament și trebuie să ne supunem lui. Nu contează ce proiect au cei de acolo, noi trebuie să ne luăm după regulament. Și cei de la AFC Rapid au prezentat un proiect îndrăzneț anul trecut și până la urmă au început din Liga a 5-a”, a declarat un oficial al AMFB pentru GSP.

Documente BOMBĂ. Steaua Armatei NU poate să EXISTE în Liga I şi Liga a II-a

„Am primit acceptul și vom juca din toamnă în Liga 4. Este proiectul nostru, așa cum a fost prezentat, astfel că nu e vorba de nicio fuziune”, spunea Adrian Bumbescu, în urmă cu șase zile

„Zilele viitoare va fi un Comitet Executiv al celor de la AMFB și noi considerăm că dosarul depus ne va permite să evoluăm în Liga 4”, a declarat  Marius Lăcătuș, managerul CSA Steaua.