REACŢIA CSM: Plimbarea şefei DIICOT, Alina Bica, şi a Elenei Udrea la Paris, analizată de Consiliu VIDEO

Conducerea CSM a luat la cunoştinţă de semnalările din presă cu privire la deplasarea şefului DIICOT, Alina Bica, la Paris, cu liderul PMP, Elena Udrea, şi va analiza situaţia, urmând să stabilească dacă se impune vreo decizie, a declarat, joi, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al CSM, Daniela Pantazi. Următoarea şedinţă a plenului CSM este programată pentru data de 6 noiembrie.

RomaniaTV.net
30 oct. 2014, 14:41
REACŢIA CSM: Plimbarea şefei DIICOT, Alina Bica, şi a Elenei Udrea la Paris, analizată de Consiliu VIDEO

Presa din România a difuzat joi mai multe fotografii cu Elena Udrea şi Alina Bica, la shopping în Paris. Pe site-ul joscenzura2014.wordpress.com, au aparut mai multe fotografii cu Elena Udrea, candidatul PMP la alegerile prezidentiale, alături de procurorul-şef DIICOT, Alina Bica, la plimbare prin Paris. Textul care insoteste aceste imagini sustine ca Udrea si Bica au fost surprinse in februarie 2014, la Paris, intr-o vizita privata. Alaturi de cele două în fotografii apare şi Ana Maria Topoliceanu, fosta sefa a Companiei Nationale de Investitii.

Site-ul a fost şters însă de autori, la câteva ore de la publicarea imaginilor.

Fotografiile cu Elena Udrea şi Alina Bica, şefa DIICOT, apar la o zi după ce ediţia gemană a publicaţiei Huffington Post a publicat un articol despre o posibilă implicare a Elenei Udrea în dosarul EADS.

Mai multe fotografii şi informaţii găsiţi AICI

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Potrivit HotNews.ro, Alina Bica a fost numita la sefia DIICOT gratie prieteniei sale cu Elena Udrea. Aceasta prietenie dateaza inca din timpul guvernarii Boc, cand Udrea era ministru la dezvoltare regionala si turism iar Alina Bica ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Justitiei.

Elena Udrea a fost zilele acestea protagonista unui alt scandal. Candidatul PMP la prezidentiale a fost subiectul unor articole în presa germană care susţin că aceasta este implicată în Dosarul EADS.

Presa germană: ELENA UDREA şi ION ŢIRIAC, implicaţi în scandalul Microsoft-EADS

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea a reacţionat miercuri seara, intr-o conferinta de presa, spunând că i se cere pe mai multe canale să-şi retragă candidatura în favoarea altor candidaţi de dreapta. Totodată, Udrea susţine că atacurile legate de speculata sa implicare în dosarele Microsoft şi EADS arată că oameni din serviciile secrete s-au implicat în campanie alături de principalii candidaţi, Klaus Johannis şi Victor Ponta.

CONTRACTUL EADS, în vizorul procurorilor germani. Parchetul din Munchen investighează un dosar de corupţie